Вкусот е на млечно чоколадо и сега ограничен ми е изборот да го миксам со други состојки, евентуално у мафини или палачинки што би ми ја расипале диетата се зезнав малу со вкус што земав али само тој беше на попуст 50% од 3800 на 1900 за 1800гр battery complete whey at least добар deal се надевам дека е
Едино да пробаш да го пиеш со повеќе вода пример 300mll вода и една доза од протеинот така можи да се намали тој гадлив или преблаг вкус. Има некој толку многу се благи небаре баклава јадиме И мене ми се одвратни ама со сила некогаш ги пијам.
Го замрзнав го направив како сладолед додадов пасирано шумско овошје, вака многу подобро е за конзумација
Да, говецкиот е од говецка плазма правен и нормално нема лактоза. Ако си на веганска храна и си користиш вегански производ тое веќе друго.
Дали некој користел од овие суплементи на малена? https://malenasupplements.mk/ Сосем случајно ми излезе. Има од се по нешто
Јас имам користено протеин RealPharm и беше добар и со солидна цена, полски производ. И креатинот на Малена, не беше лош.
конкретно за креатин се заинтересирав. Баш цените се ок. Само ме интересираше колку се добри. Инаку почетник ќе сум со креатин затоа и ко за прв пат прашувам. Ти благодарам