Prodavam kesicki Protekal: 4 kesicki krem pileska supa 5 kesicki tai supa 1 testo za pica Cena: 120 den. edna kesicka.
Zdravo, pocnav od denes so Protekal, so sreka na site sto se na ovoj rezim. Jas bev na ovoj rezim pred 8 godini i oslabnav 21 kilo za 3 meseci
Zdravo jas prodabam protekal kesicki : Omlet so sirenje x4 Pileska supa x5 Supa od pecurki x1 Palacinka so sirenje i slanina x5 Pisi mi vo dm ke se dogvorime i okolu cenata
Protekal definitivno gi preporacuvam za 6 nedeli (42) dena oslebev 14kg. Prodolzuvam ponatamu prezadovolna cenata jas plajkam okolu 44.000deneri so hrana vit min. kontroli sve sto e vkuceno i potrebno za dietata.
Zdravo, prodavam protokol kesicki.. Koj saka neka me kontaktira ke mu kazam sto imam i ke se dogovorime za cena
Здраво на сите, Продавам Протекал солени кесички: -супа со 8 вида зеленчук и двопек ×4 -крем пилешка супа со двопек ×4 -медитерански омлет ×3 -компир пире ×6 Цена 120,00 ден./ кесичка. Кој е заинтересиран, нека ме исконтактира...
Prodavam prodimed kesicki po 100 den edna Napitok praska i mango 10 kesi Cokolado 3 kesicki Podarok suplementi kalium i kalcium 1000 den site 13
Колку чини исхраната да се држи еден месец? Би сакала да пробам и со некои ќесички ако некој продава, за да видам дали ми одговара.
Zdravo hranata na mene me cinese 720e za 28 dena imat tamu golem izbor ne e voznozno da ne ti odgovara nesto pogolemiot del od provizvodite se prevkusni So protekal za 6 meseci oslabev 50+ kg a keajanta cel ni e 56kg . Nemozes da zgresis
Ako moze da te prasam, dali postoi opcija da ne se odi tolku naglo t.e dali moze tempoto, hranata da se po dogovor ili striktno kazuvaat tie pa ako ti odgovara ok ako ne ne. I uste nesto te molam da mi kazis dali prvite denovi ima krizi dodeka da se vleze vo ketoza? Onaka dali mava na psiha ,nervoza i slicno... ??
Strikno ti kazuva doktorkata i se vodis spored nea, krizi nemas, glad ne osejkas Edinstveniot problem e sto e iskreno skapo Ako si spremna da odvois 5000€ pocni ako ne voopsto ne pocnuvaj, bez da gi pominis site fazi ti e zaludno povtorno ke se vratis so jojo efekt i ne si napravila nisto