Да ве прашам за диетава.Дали прават посебен начин на исхрана за сите 4 фази или ја менуваат на секој месец?Дали е дозволено да се јаде интегрален леб и интегрални макарони?
... не ми се верува што читам , зарем има некои што дава 500 Е , демек со цел да ослабне ?? зарем некој треба да каже како да се тргнат килограмите стекнати со убаво седење пред компјутер, ТВ , прекумерно јадење на све и свашта на тони блага и сендвичи и пици , да не се знае што значи возење велосипед, пливање , кошарка и тоа со месеци да не кажам со години ...за да се даде 500 еврича за да се ослабне за некој месец и тоа килажа од пола себеси ??? уаооо добри сте ! ај друг пат ке пишам тука што може да ве снајде и опет да си бидете ем дебели , ем без пари , ем со закачено телесно пореметување наречено - болест !
Да,ја се зафркнав со шејковите од Хербалајф,се здебелив и сега потешко е за слабеење.Оние од Медобил што ги рекламираат не ми се верни,па ни Протекал диетата.Ама ако некој решил да слабее така,неков избор,ќе си ги види и последиците.Колку што е добро,толку е и лошо.
... тоа ! сега си на чекор вистински да ослабнеш кога спозна дека до сега ,,ништо не си помогнала ,, со тие ,,вештачки работи ,, ....
Добро бе луѓе не ви е страв што внесувате со тие прашоци? Па тоа е отров!! Ќе си заебете панкреас, црн дроб, после ќе ве видам. И јас сум со вишок килограми и можам да си го дозволам Протекал ама ова чудо да го внесувам во тело нема шанси. Не туку се трујте и им полните џебови на некои. http://vitkigurman.com/protekal-proteinska-dijeta/ Знате што е Аспартам?? Отров. Па после нема да можете да имате деца, па нередовни менструации па дијабет 2 па зголемена инсулинемија.
Јас само можам да кажам ако не беше протекал немаше и трудна да останам. Немав ниту редовна менструација и секој месец бев на антибиотик. Одкога ја држав диетата се немам напиено антибиотик. Презадоволна сум. Не ми е јасно од на мене пошто прашоци ама вистината ви ја кажувам.
Prodavam Protekal kesicki... belo toplo cokolado -1 kesicka, sladoled od vanila so lesnici -3 kesicki i mafini od maslinka i slanina -5 kesicki.