Купуваш прашоци со одвратен вкус. Јас памтам кајгана кога направив . Сега ми се поврака од помислата .Прашокот го истураш мешаш и искача јајце со вкус на сланина .Мокро ,бљунтаво ,пластично . Не знам со кој памет си дадов толку мнг пари ... Ако се мислиш за диетава одма ти кажувам не се будали како мене ...
Не никако . Не се лажи . Ако сакаш диета Ун почни ја . Јас така ослабев 15 кг и во обем ептен слизнав .Еве ме 7 месеци си терам ... Протекал , 1000е си дадов на два пати за џабе . Срце ме боли за парите ! Сега може да е поефтино . Не знам . Од сегде ми се избришани ...
3 месеци е режимот . Јас за тие 3, -15 .Личен опис ми се смени . Кг некогаш не се вашни колку обрмот .Сега само се одржувам . Некогаш и претерувам ама кг немам качено . Покрај се јадеш мнг работи и не се прашоци . Пробај .
Ako nekoj prodava kesici neka mi pise .a ako saka suplementi imam poveke i gi prodavam po povolna cena
jas sam ovie gi imam ,nesto da ne si greska ili pak jas ne sum cula za glutamin i vej protein na protekal http://protekal.mk/folio/суплементи-во-дијетата/
Дечки, кажете ми дали со протекал може да се прават амтицелучитни масажи? Забрануваат со мрсни креми ама мислам дека е поради тоа што они имаат антицелулитен гел кој кошта 4000ден, па за да купиме од таму... Некој дали има искиство?
Е по голема глупост не можеле да измислат. Ете ако е забрането користење други креми, земи си сапун против целулит (вчера видов во Тинекс дека и такво чудо има, на Алкалоид) па на психа ќе си раат