Би ти ја предложила ЛаСамрах, она доаѓа и во други градови, студиото и е во Скопје сум се шминкала прво тука во Скопје. А минатата година правевме свадба во Кавадарци, е сега незнам точно мислам дека мора да се минимум 3 за да дојде и патот да и се подмири, ние бевме невестата и уште 4. Со цени е многу солидна за тоа какви добри брендови користи на пудри и останата козметика. www.instagram.com/lasamrah LaSamrah Beauty Studio | Common
Дали има некој искуство со обука за шминкер? Јас прашував за цена и не е скапо толку. Али зависи колку знаење стекнуваш. Има ли некој такво искуство со нашиве обуки? Јас сум заинтересирана за тоа.
Некој што работи во недела околу буњаковец(исклучиво блиска околина) или да доаѓа дома за шминка и фризура да не знаете?
Z.hairextensions имате искуства? Вака на сликите ми изгледа дека предобро шминкаат ама немам видено никој во живо. Дали фасадираат буквално или имаат осет со пудра?
Предлог за шминкер/ка со НОРМАЛНИ цени? Во Скопје, може да е центар/аер/кисела вода... Претеруваат со цениве, пред 3 години се шминкав кај Дина Латиф, сега цената и е тродупло покачена.. Сакам убава, природна шминка, ете до кај 2-2500 макс..повеќе не би дала.
Предлог од кого сте задоволни за невестинска шминка и фризура? Важно ми е на истото место да можам и да се нашминкам и фризура да ми направат
Центар - Makeup by SaraG Потпишана е на инста - makeup.by.sarag Цената за стандард шминка е 2000 денари.
Studiotodorovska е на инста и се наоѓа во Тафталиџе карши Сити Мол 2000 ден обична шминка, 3500 ден невестинска, 1500 ден за табло
Девојчево работи многу убаво, плус многу е фина. Сестра ми беше кај неа за мојата свадба и шминката и издржа цел ден. Има поспецифични очи кои ретко кој може да и ги нашминка ама девојчево ја направи преубава.