Мене Фатлуме ми е топ. Се имам шминкано, ми издржа цел ден шминката. Косата ми беше права ама убава ми ја направи.
Девојки, да ми препорачате некој за шминка и фризура во околината на Ново Лисиче или Аеродром? Се јавував кај Елени, ама нема да е тука за датумот што ми треба. Фала
Devojki dali znaete vo Ohrid studio za sminka, ama da moze da nasminka onaka prirodno, bez promena na licen opis
сите ја фалат Makeup by Meri. Не сум имала потреба од шминкер во Охрид, и ме нема шминкано, така што од лично искуство не знам.
Бев вчера и искрено, не бев ич задоволна. Се трудат девојките, фини се ама шминката ми беше катастофа, фризурата беше ок зошто барав обична, пуштена, виткана, ајде си остана до крај така. Или тебе друга девојка те има шминкано, мене друга ама бев хаос
Oваа шминкеркава misstrajkovski што е потпишана на инстаграм од Куманово, ми е толку антипатична, толку вештачка, не знам.. и воопшто не е насмеана. Барем едно видео да имаше кај што се смее. Дури и како намќоресто гледа,како да и борчам нешто. Ја отследив. Без пари да ме шминка не и одам, bad vibes.
Девојки предложете ми шминка и фризура комплет околу влае ѓорче карпош, со пристапна цена? Гага студио во сарај океј ли се?