Не. Другарките ми одеа таму и не се задоволни. Од Cine исто не сум задоволна, смешна бев. Bornbeauteee не се лоши ама мораш да ги контролираш што прават, знаат да претераат со количини на пудра и прецртувања, но ако и кажеш, на крај убаво испаѓа. Мене таму газдарицата ме шминкаше.
Искуство со Косич некој да сподели? Каква пудра/шминка користи? Најважно ми е, дали многу се двои од кожата - пудрата (да не е како маска, туку поприроден изглед да остава)!
Да ми предложите шминка и фризура комплет во околината на Кисела Вода, може и негде Аеродром, Центар, ептен да не е Карпош 4. И како се движат цените од прилика.
Ангела Милеска кај Јане Сандански поликлиника, мене ми е супер девојчето искрено. 1000 денари лани и беше шминка, годинава не знам
Закажав фризура и шминка во Charm Beauty Studio и ради локација и ради цена. По она што гледам по слики солидно ми изгледа за цената, со оглед на тоа што пакет шминка+фризура им е 1500 што ми е прифатливо со оглед на цените на други места. Била некоја таму или знае некоја што била да сподели импресии? Еве линкче од профилот на инста. https://www.instagram.com/charm_studioo/
Zenski dali imate preporaka za dobra sminka za tablo? Se mislam dali da odam kaj fatlume ili kaj Milena Kosić? So toa sto od fatlume sum zadovolna megjutoa mi deluva deka Milena raboti uste po profi..Pa dokolku imate iskustvo so Milena pisete mi❤️ odnapred vi blagodaram
Ммм... искрено не баш. Океј беше шминката и фризурата, ама онака океј за цената. Не знам баш колку сум задоволна. Толку набрзина ме нашлакаа по лице и изнаврзаа пунџата, ништо во детали и внимателно напраено искрено. Онака ако ви е за не баш толку битен настан, за цената би прошле, ама само толку. И хигиенски не знам баш колку се коректни и материјалите што ги користат се онака. Дали би отишла пак не знам, веројатно за слична цена би барала други да пробам најискрено мислење.