Се слагам, не вреди за парите ама ич. Сега бев на свадба и две деугарки се шминкаа таму кај него, јас не отидов немаше место. И двете беа убаво нашминкани ама само пред камера, во живо беа како малтер, башка не им издржа шминката ни пола вечер. Исто и дл арт не сум задоволна ич
https://www.instagram.com/studiotodorovska?igsh=eThpaGN0aTlxMW14 Девојката преубаво шминка и баш гледав дека има попуст за предновогодишно, новогодишно и табло прашај кај неа дали има термин
Феминки здраво, не знаев каде да го поставам прашањето, па си реков ај тука Дали знаете еве некоја од вас лично, некоја од искуство на блиска личност, школо, курс, обука за професионална шминка? Сакам да земам сертификат за шминка, т.е. да се доусовршам но не знам каде. Ви благодарааам ❤️
Би сакала да ви препорачам студио Elbeauty. Се наоѓа во Козле, девојче само работи и е со одлична хигиена. Долго време одам таму на депилација и пред скоро за прв пат ме шминкаше, јас сум презадоволна. Второ воопшто не е скапа
Мене ми зема 1200. Не сум сигурна за фризури, мислам дека не прави.. немав потреба од фризура тогаш во тој момент и затоа не знам..
Преубаво работи. Се шминкав последни Ноември сега. Шминка и фризура 4000 денари. Од дечкото со нејзе што е за фризура не сум баш многу задоволна. Ама од Срна сум презадоволна. Стварно многу добро ме нашминка, баш како што сакав. И ми траеше 9 часа, до крај.
Здраво, кој е најдобар за шминка, а кој за фризура во Kosich Studio? Како се движат цените? Дали сте задоволни или некоја др препорака, ако имате?