a dali preporacuvate Milena ili Gorgi za sminka nevestinska? I za frizura mi kazaa Nikola i Daniel pravele, pa sakav da prasam iskustvo kaj niv
Па и Ѓорѓи одлично шминка така што ако не ти се даваат 7500 за кај Милена слободно закажи си кај него. Јас кај Милена закажав дека со години се шминкам кај неа и не ми се менува. Инаку за фризура Никола ми е некако подобар
И двајцата убаво шминкаат, јас за невеста кај милена се шминкав во Август и издржа цел ден, цената тогаш и беше 9500 со фризура сега не знам колку и е невестинска
Девојки јас топло ја препорачувам Александра Але Алексовска за шминка. Неколку пати одам кај нејзе, шминката ми издржува цел ден, девојката користи квалитетна шминка и што е најважно пристапни цени има и предобро шминка!! Сега си закажав и невестинска кај нејзе
Дали знаете цена за шминка и фризура кај Наташа Кристал? Исто и кај Косич нови цени кои се, за обична шминка?
Женски здраво, сакам да Ве прашам искуство за Фран, како сте задоволни од тие што сте биле, дали шминката стои цел ден и сл.
Вие што се имате шминкано во Косич студио, поточно кај Ѓорѓи, дали ви издржа шминка и фризура цел ден? Поготово фризурата, пошто мојава коса ич не држи виткано
Немам искуство со нив, дојдов за витканата коса. Измиј ја ден претходно и така ќе ти издржи фризурата. Ако ја миеш истиот ден кога треба да те прават, нема да ти стои долго.
Zdravo devojki Ve molam preporaka za sminka i frizura za nevesta da bide vo Veles Mislam maltretiranje ke mi e vo Skopje da odam a sakav kaj Oktaj ama citam losi komentari za nego..
Da Anica ja sledam no cudno mi sminka a i citav podeleni mislenja za nea pa se dvoumam Mozebi za frizer preporaka da dadete dokolku imate informacija od Veles
Дали некој има правено шминка и фризура кај Sashions да сподели искуство дали сте задоволни? Благодарам