Здраво, закажав кај LaSamrah за оваа сабота преку common.mk и одма беше одобрено. Регуларен е сајтот ? Затоа што сите што ги прашав немаа термин а овде одобрено. Дали некој закажал така и какво е искуството од таму ?
lelel isto iskustvo za matura me sminkase jas pojdena od kicevo do kaj nejzi koga me napravi kako vampir koga gi gledam slikite si placam , mnogu bev grda , kosata bese ok ama sminkata mnogu temna me napravi a nemam oko za temni sminki so padnati kapaci sum …
Zdravo , ve molam da mi kazete kade moze ubavo da me nasminkat i da mi napravat frizura za prv rodenden na sinceto , kade ve imaat napraveno ubavo do kaj 3 iljadi denari paket ? Za Skopje se raboti po moznost da dojde do doma , maliot ne sedi so nikogo drug osven so mene pa ke bide problem da go ostavam da go pricuva tatko mu. Vi blagodaram. Po moznost da mi ispratite slika bez filter kako ve imaat napraveno ako sakate sekako. Ne sum od Skopje pa neznam kade da odam .
Пред 2 години, презадоволна, нема утка со него. Цената за невестинска шминка и фризура сега мислам дека е 200е.
Многу лошо искуство, а битен настан ми беше. Ме напрвија ко торта и во лице и во фризура... И пристапот им беше никаков, и местото кај што средуваа тогаш во тој станот, буквално искочија две девојчиња како по пижами, им покажав слики од фризура, ме натапираа ко тетка, а требаше да е нежна залижана пунџичка, ниска. А и претходно им пуштив видео на инста од туториал за тоа како сакам да ме средат... А за шминката, сакав понежни очи и црвен кармин. Кога се видов во огледало, како лилјак во очите и и кажав ај ќе пробаме со понежен кармин, како кловн ќе бев. И дома после отидов и со камена пудра и така со сунѓерче пробав да го натапкам и затскријам бронзерот, како од фурна препечена изгледав... ужас. Не ми се верува дека уште го паметам настанот/услугата. Овие слики пола шо им се на инста се крадени, воопшто не работат така. Некои може и се нивни, ама рачунај сто посто се едитирани. Во живо ништо не е така.
Останаа ли нормални цени за шминка ? Јас кај Фатлуме идев ама последно катастрофа не напраи со сестра ми, се бришевме и праправавме дома . имам два настана кои не ми се нешто битни , ама да сум поднашминкана а да не кошта многу
Ми треба предлог за некој што ќе ме среди и со шминка и со фризура. Важно ми е да имаат високо ниво на хигиена, да работат со саглам шминки и да знаат да истакнат убаво црти, без да изгледа тоа ептен нападно. Фризурата ќе е нешто едноставно, верувам повеќето би се снашле да ја направат. Ја барав Косич ама терминот што ми треба е зафатен. Не знам дали Сим Салтирова е добра, Рита Имери вака на инста изгледа ок, ама не знам дали ги задоволуваат сите критериуми од листата. Може и предлог за други некои. Не ми се даваат толку пари ко кај Шурбе и слични, значи околу 100 евра +/- би дала за добар шминкер со фризура.
Другарка се шминкаше кај Рита, преубаво ја нашминка, не и мрдна шминката и косата и беше топ. Задоволна беше и од хигиената.
Јас би ти го предложила Мартин, на фб е My beauty rituals..ме шминкаше и фризура ми направи за прв роденден на ќерка ми, чиста 10ка. Како што има ставано слики, вистина така шминка. Шминка според желба, ме праша како сакам, што сакам и пре задоволна бев. Од мене препорака. Платив 1500ден за двете.