Јас пред години се шминкав еднаш кај Сим Салтирова и воопшто не бев задоволна. Набрзинка ме нашминка устата крш ми ја направи, исто дома се преправав. Сега може се подобрила ова беше пред 6-7 години изгледа тогаш почнувала.
Здраво девојки, дали имате искуство со Јован Кароски и studio Sashions? Сакам шминка и фризура што ке ми трае цел ден, па се мислам меѓу овие две студиа. Фалаа ви однапред.
Здраво, која е цената кај dt makeup? Дали има некаде во Чаир професионална шминкерка со прифатлива цена?
Јас од stacybeauty сум задоволна за шминка, четки дезинфицираше пред мене, убаво следи желби и инструкции, ни еднаш не ми засолзи око што претходно било случај со други шминкерки пошто имам сензитивни очи. 1500денари зема (за невести не сум сигурна, ама претпоставувам е повеќе).
Здраво, дали би можеле да ми препорачате некој makeup artist од кој сте биле задоволни, пожелно во околината на Аеродром/Центар. Битно ми е да не шминка "традиционално" како со малтер налепена да испаднам, и по можност да има прифатливи цени за услугата. Фала ви.
mileska.makeup на инста е потпишана разгледај... Ангела е супер преубаво шминка јас од кога ја открив се кај неа се шминкам и сум презадоволна.. како ќе и кажеш така ќе те нашминка Во Аеродром се наоѓа шминка кај мајка и во салон (студио Диенси се вика).. цена дефинитивно пристапна 1000ка е со трепки
Фала ти многу на препораката Марта, само што ја погледнав на инста девојката стварно прекрасно шминка, дефинитивно ќе ја имам на ум.
Zdravo, dali nekoj ima iskustvo so DL art, ama drugite shminkerki? Za Dina znam deka ja falat mnogu, ama vo sluchaj kaj nea da nema termin, dali drugite se okej? Dokolku ima nekoj iskustvo da spodeli, fala vi odnapred
Кога идете си кажувате што сакате ако видите дека во ставаат многу ќе си кажете пак, значи вие плаќате и ќе си кажете што сакате и како сакате за ваши пари. А тоа што ставаат повеќе мора барем малку да биде повеќе за на камера и слики
Абе види, секоја има уста за да си каже, ама таа самобендисаност на шминкерките никогаш нема да ми биде јасна. Блендирање не знаат што е, а камоли па нијанси на пудра.
Види сега вака, од толку шминкери неможе да не чини ниту една, тогаш проблемот е во вас, а не во нив бар сега има опции да си бираш во споредба со порано што се броеле на прсти и тие биле само, а иначе знам дека постојат што ставаат како малтер