Да. Искрено тоа е единствена шминка која ја немам поправено дома кога сум дошла затоа што се комплет ми се свиѓало.
Не се само албанките, на ист начин ме шминкаше девојка, македонка, не ми текнува име. Кај железничка прво дома работеше, а сега во аеродром има салон. А во Сарај ме шминкаше една ако најдам име ќе и напишам, салон е, со чисти четки ама не со нешто квалитетна шминка. Лрајниот резултат беше ок осбен устата како гз на павијан, до нос ми ја прецрта.
Препорака за @makeupartiststefani на Инста. Досега 2 пати се имам шминкано јас, ја препорачав и на другарка - и сега и двете имаме нова “матична” шминкерка. Студиото и е веднаш по мостот према Хром. Шминка според црти, јас имам лице со текстура - супер база ми стави, воопшто не беше изразена текстурата. Некаде кон крај на 2025 бев, 1500 денари беше шминкањето.
Дали имате некој искуство скоро да се шминкала кај Дарко Мишовски или Зоран Шурбевски? Се мислам кај кого да закажам шминка и фризура за свадба. Гледам доста ја фалат и Сашка Мирчевска.
Јас имам искуство со Станче. Презадоволна сум Скроз како што сакав ми ја направи и ми издржа цел ден и цела вечер
Predlozete mi dobar frizer za frizura ( ne e nevestinska) vo okolinata na kisela voda ili blizo nekade bidejki ke se sminkam kaj iva vo blizina na jumbo. Inaku sekoja preporaka za iva (ivabl) . Prikladni ceni i predobro sminka. Rabotese vo dl art a sega ima svoj salon
Леле не ми текнува на името на салонот во Сарај, сум одела. Ако е истиот шминка и фризура правеа ептен ефтино, живо џабе. Чисто им беше а шминките да како од пазар земани. Да бидам искрена мене топ ме шминкаа и ми траеше шминката од кај нив, без оглед на дискутабилниот квалитет.
Zdravo moze preporaka za stvarno dobra sminka, najmnogu bitno mi e da pravat ubavi konturi, na liceto, nos, i da ne izgleda debelo liceto, za fotosesija fala odnapred, i da napomenam samo vo Skopje
Најјакиот момент е што истата таа по тик ток видеата критикува како и каснеле или не и дошле на термин. Кога ќе ги извиси некој ги боли за џебот а они може да ги каснат луѓето по битни настани. Ако сум закажала термин за толку и толку значи дека тогаш ми треба шминката. А за цените ноу комент. Сама ќе се шминкам ама не дозволувам некој будала да ме прави. Шминкерите, фризерите и тие нокти што прават претераа. Ќе испадне дека за еден саат печалат колку да речеме доктори и професори дневница што имаат. Мислам секој си знае за себе колку би платил одредена услуга, мое мислење си е тоа.