Да. Искрено тоа е единствена шминка која ја немам поправено дома кога сум дошла затоа што се комплет ми се свиѓало.
Не се само албанките, на ист начин ме шминкаше девојка, македонка, не ми текнува име. Кај железничка прво дома работеше, а сега во аеродром има салон. А во Сарај ме шминкаше една ако најдам име ќе и напишам, салон е, со чисти четки ама не со нешто квалитетна шминка. Лрајниот резултат беше ок осбен устата како гз на павијан, до нос ми ја прецрта.
Препорака за @makeupartiststefani на Инста. Досега 2 пати се имам шминкано јас, ја препорачав и на другарка - и сега и двете имаме нова “матична” шминкерка. Студиото и е веднаш по мостот према Хром. Шминка според црти, јас имам лице со текстура - супер база ми стави, воопшто не беше изразена текстурата. Некаде кон крај на 2025 бев, 1500 денари беше шминкањето.
Дали имате некој искуство скоро да се шминкала кај Дарко Мишовски или Зоран Шурбевски? Се мислам кај кого да закажам шминка и фризура за свадба. Гледам доста ја фалат и Сашка Мирчевска.