Дали оваа шминка на фамозниот Палада можи да се спореди со оваа шминка од студиово Селма од Косово Немам коментар БравоС е ова се вистински професионалци во вистинска смисла на зборот!
Девојки ај препорачајте ми некој шминкер во Ск, не е битна цената, само да е добар стварно.. и дали некој го имаат шминкано во Афродита С и како сте задоволни??
Колку време однапред треба да се закаже кај професионалниве шминкери и колку наплаќаат на пример дадар, даниел, зоран итн.
^4-5000 отприлика. Ама моментално и не работи. Се реновира студиото/салонот. Според мене и не шминка нешто посебно за таа цена. Си се преценил дечкото, малку така. Поготово за пакети за невести, матуранти итн. Да не идам офф, најубаво е да се јавиш и си прашаш. Дека нели, ако е за посебен настан, дупла цена излегува.
Мислам дека Алек Палада од Прилеп шминка така со контурирање на лицето а плус користи мак шминка. Е сега што имам гледано по слики многу нападно шминка но тоа сигурно зависи каква шминка ќе му побараш. А имам слушано дека Шурбевски многу луѓе ги има зафрканто. Значи платено договорено се (се работело за свадба) и сабајлето се јавува тој и им вика снаоѓајте се ми се расипа колата не можам да дојдам. Му понудиле превоз но одбил. А ланските матурантки пола катастрофа ги нашминкал. Можеби некој си има позитивно искуство со него но јас само кажувам што ми кажаа
Алек Палада шминка со Импала пудра Бев, видов, доволно ми е! Последната невеста што ја видов шминкана од негова страна, од километар се гледаше дека е со неквалитетна пудра, ама баш се гледаше. И плус другарка ми збесна кога ем доби Импала третман, ем сува маскара, а плати 650 денари. Мислам, стварно, кај иоанака не бев многу импресионирана од неговата работа, ама вака кога видов, се доразочарав Единствено нешто што е во негова позитива, е трајноста на шминката. Се друго му паѓа во вода. Е па богами, да дадам 3-4000 денари за невестинска шминка со Импала, ела на... Нека ми прости човеков, антиреклама му правам, ама се преценил, прескап е за да не може да си дозволи две-три добри пудри кои ќе ги прилагоди на двата основни типови на кожа.
Читам и се чудам, 2000-3000-4000 па и 5000 за шминка и фризура Јес да Скопје има повисок стандард од другите градови , ама што е претерано, претерано е, па и за каква фризура и шминка да се работи, колку и да се квалитетни шминките. Па јас за шминка и фризура кај мојот стилист плаќам 700-750 денари комплет. А детево работи феноменлно, ништо ми нема мрднато до сега. И кога се работи за невести разликата во цената не е многу 200-300 денари. И не само кај него , кај нас на југот, цените се тука некаде , шминка околу 400-450, исто и фризура тука некаде.
Јас се шминкав кај нив за мојата матура и задоволна сум. Супер работат девојките. Шминката ми стоеше до сабајлето, а косата малце ми се одвитка, ама веројатно дека ми ја виткаа со пегла, а не со фигаро. Како и да е, после толку саати играње, нормално дека ќе се одвитка малце. Ако сакаш слики во ЛП.
Женски, не сум од Скопјево, а ми треба шминкер од тука за матура, препорачајте некој добар? И немојте некој да треба да фукнам 2000 за шминка пошто... матура е, не е свадба.
препорачајте ми ве молам некој што прави убава шминка и фризура од скопје ? Да не е многу ептен скапо