Сакам да прашам дали некој од вас се има шминкано во Белеза од Битола,колку е цената...И дали сте задоволни?
Може да ми кажеш кога беше тоа искуство со Бранкица,мене ми рекоа порано можеби не, но дека сега била многу подобрена во поглед на се... И фала ти многу!
ми треба невестинска шминка може да ми кажете цена за Фиторе и искуство со нив? Некако најдобро ми изгледаат најпрофесионално
Додека има овци, ќе има што да стрижат. Цениве на шминкериве растат ли растат Се занесуваат дека сме Америка. Заработувачката им е солидна и со многу помали цени, но нашле па зашле! Се надевам невестиве ќе се свестат, па нека им опадне заработувачката, или ај подобро да кажам-пљачкосувањето што го прават.
@Kitten секој си е професионалец на свој план. И си го цени својот труд, но што е многу многу е. За таа сума можат да купат и самите квалитетна шминка, да изгледаат едно видео и можат да се нашминкаат сами. Тие мислат дека постои пудра што ќе им стои на лицето и додека се потат. Абе природно се потиш и нема ништо спас за тоа. Патем имав една клиентка која ми раскажуваше за Дадар, платила 5000 денари за шминка кај него која и стоела додека дошла до дома и толку. За пробна шминка уште 2000 денари и ми вели дека само ја нашлакал, и викал вака ќе правиме, она ќе правиме и ништо од тоа. На денот на нејзината свадба шминката место да стои цел ден стоела само 2 часа. Трепките сами и паднале.
Во Фран платив 2 500 ако се сеќавам убаво за шминка со трепки и фризура,невестинска околу 4 000,девојката си работи со Голден роуз,Аура и слично имам пишувано во темава,Елена знам дека само шминка е 1 200 фризури не прави
jas prasuvav za Maj slednata godina mene taka mi kazaa. 200 evra. Mozebi ti koga si se sminkala bilo 150. Neznam :/
Да ми препорачате некое студио/фризерка што убаво шминка, за табло,за апсолвентска.Дневна нежна шминка сакам,ништо нападно.