Sminka i frizura na edno mesto da mi preporacate i ubavi trepki sto koristat, vo okolina na topansko i cair (osven stidio vale, na odmor se periodot koga mi e potrebno)!?
1.Зоран Шурбески за невести и свечености пред се. 2.Зорица Николова 3.Дарко Мишоски 4.Васе Докоски Ги има уште неколку ама ги набројав овие коишто се квалитет,најразлична техника(затоа што на секоја девојка стои различна шминка а они тоа можат да го погодат) и делумно долга и докажана работа.
Колку земаат сега професионалниве шминкери? Последно кога се шминкав кај Дадар беше околу 2500 ден,пред две три години. Би сакала да ми препорачате некој,знам дека Шурбевски е еден од подобрите во последно време,а ми треба некој за неколку прилики периодов.
Лидија Перчинкова 1600 ми зема кога ме шминкаше за апсолвентска и бев презадоволна. Топло ја препорачувам!
Зорица Николова. Алал да и се парите. Шминката за апсолвентска не ми мрдна 12+ саати. За било кој друг повод, нејзе пак ја барам. Заборавив цена : 2000 ден.
Луѓе ова е чудо. Стварно алал да му е... Знае некој како можеш да се пријавиш за пред/ потоа кај Небојша?
Се извинувам што те прашувам но не познавам многу професионални шминкери. Дали можеш да ми го кажеш презимето на овој Небојша и во кој град се наоѓа? Однапред ти благодарам