Да Катерина.Кај нив правев невестинска шминка и фризура и искрено ќе кажам сум пре презадоволна. Сестра ми исто за мојата свадба се шминкаше кај нив предобро ја направија.Шминката и фризурата не мрднаа цел ден. Гага се ств најдобри. Јас кој да ме праша секого го препорачувам кај нив.
Девојки јас помош да си побарам. Наредна недела се сликаме за табло и бидејќи сум неспособна за шминка сакам да отидам до некаде. Да ми препорачате некој што шминка едноставно а убаво?
Јас таму се шминкам секогаш и ептен сум задоволна. За невестинска шминка најдобри се Саадет и Фата, но и другите се многу талентирани во работата. Што ќе посакаш тоа го прават, а јас на сите им ги препорачувам. Невестинска шминка мислам дека е 6000 ден, но навистина вреди. Сестра ми сред лето направи свадба, се потеше ненормално по лицето а трошка шминка не се промени.
Јас да споделам дека бев во Кенза и од шминката (професионална) бев многу задоволна,од фризурата не баш. Некако девојката како многу многу да не се трудеше да ме погоди,иако не беше ништо комплицирано. На крај јас си се поправав до шноли,два три прамена безвезе што ми висеа.
Paaa vakaa utre se sminkam za novaa godinaa se si odbrav kako so ali sakam isto taka i konturi da mi stavi na nosot kako da i recam neznam bidejki nesum bas bas zadovolna od svojot nos haha pa ke vidime kolku ke pomognee itno ee moze e malce glupo amaa mi treba sovet.
Презадоволна сум од Дина, не би ја сменила за ниеден друг шминкер. Зема околу 1000ка за целосна шминка.