@ludamaja10 не знам за матурска, имаше многу поволна цена од 1200 денари за апсолвенти, заедно со фризура. Регуларно кога се шминкам за свадби или други свечени пригоди е 1200 без фризура.
Леле отворив да видам како шминка девојкава, никогаш не сум слушнала за Eleni Makeup, и незнам дали е до мене ама мене очиве на девојкиве не ми изгледаат нормално Спојлер Не разбирам зашто користат фотошоп, дури страшно делува
Работат со професионална козметика ,ама реално - ништо. Можеш да видиш и по сликите дека реално не шминкаат нешто појако нешто да кажеш WOW оба е креативно ова неможе секој .. зимаат разновидни сенки и ги блендаат , ама ништо посебно реално .. На сестра ми за шминка само и зема 1500 денсри , се што постигна е убаво лице се тоа убво изнапраено NATURAL LOOK , ништо посебно контури и сл.. Ете “накратко” ..
Додона е предобра, почна да шминка поготово очи у стил на Фиторе , а она преубаво шминка. Дл.арт истотака преубаво шминка мада малце е скапичка со оглед на тоа дека работи дома у соба..