500 само шминка, 1000 шминка+фризура. Не знам како да ти објаснам каде е, во тоа уличките убутани и ѕидини низ Дижонска, не би ти препорачала пешки, викни си од албанскиве таксиња (Еуро ти се безбедни, 15184) да те однесат до врата. Ни знак, ни бутур, ептен Узбекистан е местото. За исти пари подобра шминка имаш (и тоа многу подобра) кај Милена Лазаревска, позади Универзална (500 е без трепки, но користи трепки на Аура кои таа ги наплаќа 200 денари). Кај Валдема (Вале) шминката беше ок, не бев нешто презадоволна, не бев ни разочарана, онака. Фризура - крш. Ужас. Се' на се' - не ти ја препорачувам. Јас кај Милена се шминкам (и шминка женава предобро) и фризура кај мојата локална фризерка правам, ме кошта помалку од 1000 денари, а 100 пати е подобро. Башка трепките што ќе ти ги стави Милена можеш дома да си ги исчистиш и да си ги чуваш во оригиналната кутија (ќе ти ја даде) и следен пат пак истите ќе ти ги стави.
Здраво,може да ми напишеш порака,бидејќи јас не можам,ми треба некој шминкер од ск па да се договориме
Eве препорака од мене. 1000-1500 шминка и фризура. https://www.facebook.com/Frizersko-kozmeticko-Studio-MINA-156534007708089/
Имаш искуство со неа? Јас сакам за невестинска шминка и фризура да закажам кај неа па ме интересира искуство
@Мариаа. Последниве 3 години за сите свадби одам кај неа. Навистина убаво шминка и убави фризури прави. Мене поголем проблем ми беше да најдам пакет -шминка и фризура на едно место(а фризурата да не е две локни направени со фигаро). Ако и однесеш слика ќе те направи така, ако оставиш на нејзе може и подобро Шминката проверено не мрда цел ден. За невести мислам дека беше 5000 а зошто е така навистина не знам. Другарка моја се правеше таму за невеста ама не кажа, си закажа нормално шминка и фризура и плати 1,500 денари, вел не носеше. Инаку ако се решиш за нејзе јави се уште одма дали има термин пошто со месеци порано се закажува. Иако мислам дека невестите малкку повеќе ги лицка и подолго ги спрема. Еднаш начекав невеста и не можев да ја препознаам пред и после. Ја бива стварно.
И јас имам супер искуство со Мина. На времето зимаше и 1000 за шмнка и фризура, сеа накачи. И точно, пакетот за невести и е 5000 или 5500. Шминките не и се којзнае што, ама многу ми се допаѓа тоа што е точна и никогаш не ми се погодило да закаже 2-3 девојки во исто време.
Леле луѓе јас имам идено кај неа .. Фризури- незнае да праи , најискрена сум значи ми зашлапа непостоечки шишки на челото и ми ги прилепи и сето тоа изхледаше ко да ми е мрсна косата.. 1200 ми зеде , шминка реално онака, за тие пари можеш и на друго место подобра да излезиш
Ај да пробам И јас Чаир не го баратам баш. Од Веро-то одиш накај Макпетрол бензинската. Ја поминуваш бензинската и вртиш првата десно. Надолу по улицата од лева страна во нова зграда е на самиот ќош (убаво се гледа).
Kako nekoj sto za sekoja prigoda odi kaj profesionalen sminker ke go spodelam svoeto iskustvo (skopje) Estetika-kvalitetna sminka koja nema da mrdne od liceto frizura odlicna no sepak mislam deka se malce poskapi i toa e minus.(3500 mi zemaa za matura ) Hair and make up by sara (instagram) raboti vo kukja vo cair 800 denari sminka i frizura trepki i prezadovolna ! Dl.art od 1500 nagore mislam deka bese cenata kvalitetna sminka koristi i sminka ubavo no tie pari samo za sminka mi e nekako too much. LejlaThuki 1600 sminka i frizura ne sminkaat prednapadno ubava kozmetika i frizura okej. Dodona-nema podobra za istaknuvanje na ocite karmin znae nekad da utne za cena znam deka gi ima smeneto ne znam. I eden sovet za site maturantki ne lupajte pari posto imeto im e ne znam Dadar Estetika Fitore ima toolku mnogu pomalku poznati iminja sto ne zemaat mnogu a ke bidete preubavi