Малце подалеку од Ѓорче, студио Gaga во Сарај. Девојките се феноменални. За 600 денари и шминка и фризура. Јас за секоја можна пригода се правам кај нив и сум прееезадоволна. Долго траат шминките, секогаш на време те фаќаат а и убави шминки користат. Побарај ги на инстаграм или на фб.
Kaj tocno se naoga I kako da stignam do Niv ako zakazam planiram za idenje so bus da idam a posle so taksi.
Се наоѓаат неколку метри после џамијата од лева страна. Го поминувате Базаро, неколку продавнички и од лева страна на поголем паркинг им е студиото. Со автобус како да стигнете до таму не знам, секогаш одам со кола. Јавете се да си закажете со време затоа што секогаш се преполни и прашајте дали во близина имаат автобуска они најубаво ќе ви објаснат.
Сакав да се шминкам кај Гага ама не работеле до 18ти јуни... Некој друг шминкер да ми препорачате,по можност во близина на Ѓорче, Сарај, Тафталиџе или Центар, битно ми е со пристапна цена пошто не ми е многу важна пригода?
Најтопло ви го препорачувам Зоран Шурбевски,човекот е врв!Ме шминкаше за матура,преубава ме направи .Ни фризурата ни шминката не ми мрднаа.Многу сум задоволна и од неговиот однос,начинот на кој работи,квалитетните шминки.Следна пригода повторно ќе одам кај него,верувајте вреди
Две другарки викендов ми се шминкаа кај девојче во центар, шминката им беше супер. Дома шминкало девојчето и 700 денари со трепки и е шминката.