Девојки може ли да ми препорачате пакет шминка и фризура до 1000ка, некаде околу Центар, Кисела Вода, Црниче, Карпош и што работи во недела ? Фала однапред
Пред месец дена си прашала сега гледам па ке ти одговорам, можеби си уште во потрага по шминкер. Во Куманово Гламур Нарцисо, Ана Луна или Арјета. Гламур шминка шаблонски и како замислат така ке те нашминкаат. Не се лоши, ама не ми е по кеф. Ана Луна има убави, квалитетни шминки, ама некако не ми се свиѓа како шминка, многу се задоволни, јас искрено не. Арјета многу убаво шминка, има квалитетни шминки, хај енд брендови. Како и кажеш така ке те нашминка, шминка секаков стил, не е по шаблон воопшто. Супер е девојката, е единствено нешто што не ми се допаѓа е што на слики не излегувам убаво со нејзина шминка. Зошто не знам. Отвори ги сите на фејсбук или инстаграм па види што ке ти се допадне најмногу. @lolanomnom Колку ти зема Даниел за шминка и фризура?
Не знам дали беше 6500 или 7500 не можам да се сетам искрено. Имав оставено 3000 капар 2-3 месеци унапред и после дали доплатив 3500 или 4500 не се сеќавам
Да ми предложите професионална шминка центар, кисела вода..(може и наоколу)Како сте задоволни и која е цената? Дали некоја била кај Сашка Мирчевска- Sashionis и како е задоволна?
@luxbeauty.ah So sigurnost super devojche e, super si raboti i raboti so dobra high end kozmetika i čisti cetki sto e najbitno.
Здраво девојки, потребна ми е помош од вас. Сакам да ми ги кажите најдобрите салони за убавина во Битола. Матурантка сум и сакам да закажам за шминка и фризура на убаво и добро место. Цената нека биди од 3000-4000.
И јас тоа приметив кога гледав на сликите, а ја не користам иначе скоро ич пудра у рл зашо неам потреба, па ќе потенцирам тогаш да не ми ставаат пудра премногу...