Те гледам на форумов колку си нежна и убава и колку природно се шминкаш, па не би ти препорачала да одиш таму. Нема да си личиш на себе си. Разгледуваш шминкери за матура?
Дали си ја проверила страната на Дина Латиф DL.art убаво шминка,можеби ќе ти се допадне само не знам со цени каква е
Кај Гага другарка моја се има шминкано невеста и убаво ја нашминка,но ти пред да почне договори се да не ти става многу пудра и дали сакаш повеќе очите да ги истакнеш или усните .Многу ги дигнале цените фризерските студиа .Анфи убаво шминка мислам дека @mssuniquee се има шминкано таму да ти каже цена или да ти предложи некое
Кај Дл Арт 3000 се матурантки со фризура и шминка, инаку погледи Лејла и Тхуки, Арта Студио, Студио Додона ..
@ZAHRA Da Anfi ne se losi, posledno bev vo studio Arta i super zadovolna sum ) Mozebi najzadovolna od site sminkerki sto sum bila do sega. Posle Fitore
Неќам ептен нападно, мината година моја другарка беше таму и не беше задоволна воопшто. Сакам нешто убаво, ама впечатливо..
@Dream-Girl, да ги видиш Мија Орхидеја спроти студентскиот Гоце Делчев? Случајно ми излегоа на Инста и ми се допаѓаат, не шминкаат многу нападно и не ги прават сите по шаблон. Исто и гледам цена на шминка за табло 400 денари, шминка со трепки 600 денари, веројатно и за матурантки е тука некаде Да напоменам дека немам отидено во студиово, ова од што ги разгледував на Фејсбук и Инста. Но би им дала шанса, ми изгледа чисто, средено, а и гел-лак за 300 денари? Sign me up
Тие се всушност девојките чија школа е Школа за убавина Арт- преубаво работат , само пофалби и нонстоп попусти!
Здраво девојки, дали некоја од вас има информација како е со цени Арменд Рамадани за шминка? Дали сте задоволни?