Која цена и е шминка и каде и се наоѓа студиото? Дали некоја се има шминкано во studio_enzdi_make_up и како сте задоволни?
Мислам дека и цените од година во година се повисоки ги ставаат. Баш за Мија Орхидеја кај Гоце студентскиот некоја членка имаше пишано дека за шминка земале по 600 со трепки а без трепки 400, денеска пребарував и видов дека цените им почнуваат од 1000 нагоре, 1700 и 2500. Aјде некоја членка што има понови информации за девојчиња што шминкаат за понормални цени (под 1000) нека сподели, ми треба за не толку битен настан па не ми се даваат многу пари, ама сепак би сакала некој пристоен изглед. Јас да споделам за Кашмир студиото во Кисела Вода, ужасно шминкаат и шминките им се од пазарче, еАвон, Малена, ГР и некои слични ефтини шминки, и хигиената никаква. некаде по форумот прочитав дека го затвориле студиото, или фризерот заминал...како и да е 0 од мене, а ми наплатија 800ден
Make up by Ritai devojcevo e vrv.Koristi skapa i isklucitelno orginalna kozmetika.Sega sminka i e 1000 denari,ja preporacav na nekolku drugarki ni oni vekje ne ja menuvaat za bilo kakva prigoda
Дечки здраво! Дали познавате шминкер кој што доаѓа до дома? Ако да супер би било да споделите линк од инста/фб и бројче! Ви благодарам, Поздрав,
Искуства со Anica Beauty - Велес? Колку време претходно се закажува кај неа и има свое студио или? Сакам да закажам кај неа ама не сум од Велес и само од инстаграм ја знам.
Арјета дефинитивно. Најдобра е, шминка со многу квалитетна шминка, како и кажеш така ке те нашминка. Знае секаков тип на шминка да изведе.Нема промашај со неа. Јас сум презадоволна.