Девојчево е закон ... единствен проблем е што по месец дена унапред термин треба да се фати https://www.facebook.com/beautybysimonaa/
Мислам дека не, можеби е само нешто друго во прашање, ова не е нормално ем прескапа е тогаш што би значело тоа за МК? Во секој случај, ни таа можност не ја исклучувам, убаво работиии
Не туку закажуваат термини Луѓе значи знам, и јас и сестра ми кај неа се правевме невести, кај неа има само неколку денови за закажување термини Бтв еве;
Јас го знам Дарко убаво шминка, ама за него ќе слушнеш од уста на уста. За овие погоре ќе ги видиш почесто. Јас сметам дека не постои конкуренција туку начин на работа. А ти за секоја прилика си изгледала прекрасно ако се шминкаш кај Фиторе цело време. Остај ја...
Разгледав слики кај извиканиве, веќе со години вака никој не шминка, гледајте славни личности на битни настани, има ли некоја толку исцртана и со торти на главите?
А преку телефон не смее да се закажи мора лично а?Преубаво работи како што гледам на сликите,за некој вкус е премногу и онака во мода е поприроден изглед ама зошто толку големи критериуми демек само посебни денови има за закажување па мора да се туркаат жените да се закажат за една година унапред ...чудно
Тоа би било супер, но вработените кај Фиторе немаат толку привилегии, ниту пак Фиторе нешто ги почитува, им се дере и слично.. НЕВКУСНО! Лично пример моја блиска другарка кога отишла кај Фиторе да закаже за шминка не знаела точно дали ќе биде закажан ресторанот на 12 или 13ти јули но сакала кај Фиторе да се шминка па побрзала да закаже со напомена дека ќе и се јави за крајната одлука сепак НЕВЕСТА а и еден ден неможе многу да смени според мене за 300€ од невеста другите би ги откажала МОЖЕБИ за да нејзе ја примам. Во секој случај така и се договориле, а Фиторе ја запишала на 12ти. Таа дала капар 100€ и се прејавила дека свадбата ќе биде на 13ти јули, а Фиторе веќе не сакала да ја презакаже за 13ти а парите сепак во џеб и останале. На крај, 100€ испадна шминката кај Фиторе за моминска вечер. За таква личност, ред не би чекала.
Значи остана без шминка од фиторе за невеста а за моминска даде 100 евра за шминка....без коментар а за тоа дека еден ден неможе да смени не си во право оти ете гледаме дека чекаат ред и кога ќе одиш ти мораш да кажеш точен датум и да закажеш термин не може некој да ти чува два термини покрај толкава гужжва,секаде е така не само фиторе затоа до негде и другарка ти е виновна кога веќе не знаела точен датум требало да почека да се реши тоа па потоа да бара шминкери,фризери ..
Imaat ispadi mnogu sminkeri frizeri itn.. I jas znam mnogu situacii za Fitore koi se nevkusni a znam pa i mnogu devojki sto imaat mislenje za nea deka maksimalno gi ispocituvala i se bilo vo red.. Citav vo zenska grupa za Stance Kiprijanov mislam se vikase ako ne gresam,deka na denot koga i bila svadbata na nekoja nevesta ne se javuval na telefon nitu se pojavil.. Stvarno strasno i stresno ..
@ludamaja10 За жал повеќето по познати фризери и шминкери кај нас се арогантни и аздисани. Додона исто не те ферма нешто мн мн. Кенза цело време вработените се смееа и Албански збореа па мене ме праша "Дали разбирам албански " реков Не? А се разбирам. Глупо е. Пред мене беше Македонка, и на вратата маж и и рече да и ја поправат фризурата не му се допаднала. Ау кое смеење падна на нејзина сметка... Верувај не сум наишла на саглам шминкерка. Па и Октај фризерот, иако се познаваме пред да стане волку познат по приземен беше, ми закажа термин но поради одмор на време го откажав. Сега ни на порака не ми враќа ... А за датуми незнам, ете различни ситуации имало, баш сестра ми закажа свадба во зима но поради смртен случај презакажа за во лето. Без проблем...
На моја другарка сестра имаше закажано за свадба кај Шубревски или како год и исто он не се ни појавил нит и кренал на телефон, шта речи, ништо не ми е за чудење дека секој што станува познат одма се крева во облаци и се замислува нешто.. но комент
Работава е што дала капар 100€, и за да не пропадне капарот- тоа го дала за моминската. Читајте меѓу редови Да да да , и за него и за ред други имам читано. За Октај не мислев дека е таков ама Боже мој, кој високо лета ниско паѓа нели? работава за Фиторе беше што ден за ден не сакала да закаже ама капар си земала , и дека кај таква личност не би чекала ред, ова не е прв пат. Додона, Кенза и слични ( кои за жал само се повеќе албанки , не вреѓам) се исмеваат на сечива сметка. Еднаш кај Додона и никад веќе!!! 3кг пудра не ми треба
Јас кај Станче ја имам правено косата за матура и мајка му работеше тогаш но она прекина поради здравствени причини он учеше да шминка од Небојша а претходно само фризури правеше.
Малце повеќе нега на лице серуми, витамин ц и е масла припреми го лицето. Ако кожата ти е сува и дехидрирана ни еден прајмер нема да ти помогне. Прво пилинг да ја отстрани мртвата кожа.