За табло бев кај едно девојче, мајка ми ја нашла по социјалниве мрежи за 400 ден без некои очекувања за таа цена и презадоволна бев шминката траеше цел ден не мрдна освен карминот зошто јадев пиев и плус искколив вечерта и не мрдна шминката
Se prilagoduvas za sminka spored tvoj dzeb i toa sosema okej ama ova za fotosop ne se soglasuvam..Sekako deka se editiraat sliki jas nikogas se nemam sminkano kaj nea,ama moja najdobra drugarka koja za vazni i ne vazni nastani se sminka kaj nea-kakva e na sliki takva e vo zivo Ne mora da znaci deka kaj sekoj ke bide taka,ama ednostavno koga i da ja nasminka jas sum voodusevena Devojce koe preubavo sminka e makeupbyritai,jas kaj nea odam odlicna e i ne e preskapa,razgledaj i go profilot mozebi ke ti se dopadne
И го разгледав профилот, многу ми се допаѓа како работи. Дали знаеш како и се цените, дали е само шминка или и фризура? И каде се наоѓа? Би ја имала во предвид за идни настани
Jas koga odev seuste i bea poniski cenite,mislam deka sega bi trebalo za sminka i frizura da e 1500,2000 najdobro e da i pisete.Moram da naglasam deka koristi 90%high end proizvodi i dobri drogeriski. Se naogja karsi ambulantata vo Cair.Kako sto me stavi na instagram takva bev vo zivo Za matura pred 3 godini poznanicki sto se sminkaa im naplati po 100 evra. Za nevestinska sminka i frizura mislam deka cenata e +100 do kaj 200.Se vrtea muabeti deka na nekoja i zemala 250 evra ama dodeka drug sto se sminkal za nevesta ne potvrdi,ne veruvam.
Баш ги отворив тие Фиторе да видам шо толку се познати. Мене ич не ми се допаѓа како шминкаат. Премногу шминка за мој вкус имаат изнаставано и буквално сите се исто шминкани. Кафена сенка и тон бронзер. И се гледа дека фотошоп имаат изналупано на сликиве.
Која цена е кај Фиторе ќе можеш ли да прашаш? Мене на телефон ми кажаа една цена па да прашам и тука Од тоа и се плашам, нејќам на калуп да ме стават а како знам не дава да и се мешаш како ќе те нашминка.
200еу и зема на сестра ми за невеста пред 3 години. Јас кога бев беше 150. Сега ништо чудно да е поскапена..
Apsolutno na slikive ne gledam nikakov kiceraj.Kako baraat klientkite taka gi sminkas,nekoj ednostavno saka svetki premnogu senki do vkusot e,a za vkusovi ne se rasprava Se soglasuvam deka 90 posto i se na kafeava nude nijansa,no moram da bidam objektivna deka i pokraj toa sto ne bi otisla kaj nea za sminka bidejki e preskapa,preubavi se Razlicno i zema sekoj pat,bidejki i e redoven klient so godini
Значи кога идеш кај Фиторе обавезно покажуваш слика од шминка и фризура и она ти кажува дали ќе може да ја изведе фризурата, дали ќе ти треба надградба или дали ќе ти стои. Како ВИЕ сакате така ве шминка. Конкретно мене за свадбата сакав пуштена коса, она ме посоветува да ми ја направи собрана бидејки ќе ми се пуштела до навечер. Ем нејзина надградба сама ми позајми..
Photoshop на најјако. Нит црти нит вистинска шминка можеш да видиш тука. Ко пластични кукли. Како верувате на вакви профили ви се чудам.
Ne kazav deka ne se editirani,ama naglasiv pogore deka moja drugarka so godini se sminka kaj nea. Kakva e na sliki takva e vo zivo,kukla Licno jas bev kaj edna nasa sminkerka,kakva me stavi na instagram jas vo shok bev zatoa sto nikogas poloso ne bev nasminkana.Zgolemeni oci,dodadeni trepki,crnite konturi sto mi gi stavi profesionalen blur napraven na slikata,zgolemena usta sto da ti kazam haha face tune 10/10
Дарко, Дарко, Дарко! Пресреќна сум што си го најдов и никад нема да го сменам! Едвај чекам да ми се створи повод за да му се нацртам у студио.