@marija09_16 Мене Сим ми зема 4000 за невестинска шминка, во 11ипол бев готова во 15 часот кога влегов во ресторан шминката ми "попушти", воопшто не сум задоволна. Еве и на сликите се познава дека шминката половично ја нема. За разлика од Дл арт, се шминкав за туѓа свадба, во 6 сабајлето бев како пред 10 мин да ме нашминкале. Да не ми значеше анонимноста ќе прикачев и слика, стварно за тие пари срце ме боли што ни пар саати не бев ко шо треба. Да напоменам дека не беше топол ден, свадбата ми беше пред 3 недели.
Фантастично шминка, квалитет има, шминка појако. Фризура + шминка-1500 Само бара депозит да и оставиш 500 ден.
Леле, која е оваа Natasha crystal makeup? Ми излезе на инста спонзорирана, се запрепастив колку нападно ги изнашминкала девојките, им изналупала руж, бронзер, хајлајтер по цело лице, а толку ја следат и изгледа доста клиенти има... Дали можеби ептен ефекти додава за сликите па вака личи или стварно претерано вака шминка и у живо и тоа и е техниката на шминкање... Прашања што ме мачат у 00ч.
Катастрофа шминка. Не знам кој ѓавол за една прослава ме натера да одам кај неа, кога се видов ќе заплачев. Утната ми беше и нијансата на пудрата, целата светев, хорор бев. А и реков сакам поприроден изглед. На сликите личи како да шминка очи убаво, но не, сликите и имаат еден куп фотошоп. Пред година ипол бев, никогаш веќе нема да стапнам таму. Потврдувам. Иста ситуација и кај мене. Да не се излаже никој да отиде тука.
Ме интересира каде да одам на шминка а да не изгледам во лице како 100 кила пудра да имам. Значи претеруваат со пудрите,макс фактор незз шо а како паштета си во фаца??
Јас се шминкам кај неа и сум пре задоволна. Прво те прашува како сакаш да си шминкана, дали по нежно или по нападно, секогаш сум и кажувала да не ме шминка нападно ни премногу нежно, едноставно да биде само приметлива шминката. Изгледа има девојки кои си бараат нападна шминка, а тука е и фотошоп па може нешто таму ги досредува сликите што изгледа тука прави грешка и лошо се претставува. Мене никогаш ми нема ставано 10 пудри или нешто што јас не сакам. Од кај неа си одам пре задоволна, а го постигнувам ефектот шминката да е забележана
Да ми препорачате некој/а шминкер/ка за шминка за апсолвентска слика, да биде нешто понежно, да не изгледам како невеста. Гледам на форумов пофалби за Xhejlan и ја разгледав, навистина ми се допаѓа како шминка, но гледам има претежно јак make-up, па ако има некој искуство кај неа со понежна шминка нека ми каже.