Девојчиња може ли ве молам некој да сподели искуства со Рита Имери? Многу ми е страв да не излезам камо паштета
Здраво, потребна ми е препорака за шминкер/ка во Битола. Дали има некој искуство со Ајтен DeLuxe за шминка? Прочитав позитивни препораки и за Ксенија, но не можам да најдам никаде контакт од неа. Дали знаете како да ја исконтактирам?
070 339 609 еве број од Ксенија, таа е најдобра . Ајтен добра е, исто Ангела Видановска побарај ги на фб.
Здраво, прашањето не ми е за во оваа тема, но бидејќи ми нема никој одговорено во посоодветните, ќе го пишам и овде. Дали некоја од вас има искуство со шминка во Студио Вељанова и како е задоволна? Сликите и се стари, а нови нема објавено, па се мислам дали воопшто да закажам. Благодарам.
Да, најдов број. Но кога веќе пиша да те прашам дали се имаш шминкано кај неа и како си задоволна? Слушнав од некои познанички дека нападно шминкала, а мене ми треба баш нежна шминка.
Jas kaj nea se sminkam postojano.Pred da pochne I kazhuvam deka sakam nezhno I toa I go pravi.Nikogash ne me nashminkala napadno.Koga me sminka za svdba kade prisustvuvam cel den pudrata ne mrdnuva od liceto a ne izgleda kako pasteta sto velime. Sakam da kazam stava se umereno. Ova e moe mislenje.Jas licno sum zadovolna I ja preporacuvam.Isto I koristi kvalitetna kozmetika.
@cocopuff јас не сум задоволна од Ксенија.. Еднаш се шминкав за мојата свадба и никогаш повеќе. Ги имаше измешано термините и во исто време со друга ме имаше закажано. Па ме шминкаше напоредно со другата... Помошничката ми клаваше пудра па ксенија другата шминка. Катастрофа... И карминот воопшто не беше траен.. Одма ми се избриша. И на крај со наплати ко таа да ме шминката. Бзв
Доколку не е касно, познавам неколку девојчиња што не се задоволни од нејзе па така да не би ти ја препорачала, и по самите слики што ги става на инстаграм можеш да видиш дека не шминка нешто нај, ми кажаа ни една линија туш не знае да повече со печат го ставала...
@cocopuff Ete I tuka ima nezadovolni od Ksenija.Dokolku si od Bitola,probaj kaj Angela Vidanovska.Za nea slusam pozitivni kritiki.
Фала ви на сите за мислењата. Не сум од Битола па не ги познавам баш шминкерите. Само што се распрашував за сите што ги спомнавте слушнав различни мислења. Едни го фалеа тој од белеза, други викаат многу биле бетонирани. За Ангела исто слушнав и добри и лоши критики, исто и за Ксенија. Веројатно е индивидуално. Веќе закажав кај Ксенија па си викам нека биде таа. Може ли да ми пратите линк од инстаграм бидејќи не успеав да најдам? Фала уште еднаш Како пример ќе го спомнам Васе од ВД, јас од него ич не сум задоволна. Пудрата ми беше недоразмачкана. Имав делови кај што воопшто немав пудра и за 2 саати веќе бев паштета хаха.
дали некој знае каде можам да најдам од овие? За жал, во моментот amazon и aliexpress не ми се опција. Ми требаат поскоро. Благодарам