Јас си закажав кај Владимир Трајковски од Лептокарија за матура.Цената на фризура,шминка и нокти е 4300 ден. Бројче кој сака од него изволте Спојлер 075442218 и 3078733
Moлам? 4300? Да не си грешка девојче. Мене толку нема да ми фати фустанот, а не пак за шминка и фризури толку да дадам. Ова ми е за мене глупост. Неприфатливо е ова. После сиромашни сме биле, ахх бре.
Тоа беше моја желба за матура што можам да си ја остварам. Не сум грешка воопшто. Барем за моја матура, веридба и свадба зошто да не идам кај професионален шминкер? За други прилики не идам,си се средувам сама но за таа вечер сакам да бидам посебна.
Посебна мислев за мојот изглед, како што не сум се видела досега лично јас. И да, ќе бидам посебна тој ден, нема да бидам секојдневно како што сум. Го правам тоа од мое задоволство зошто никогаш не сум била кај професионалец, чисто од мерак. Многу ми е гајле мене за посебноста. Нема јас да ставам паун на глава па да бидам различна од другите. А за тоа дали ќе се каам и дали џабе ми биле фрлени парите да кажувам после тоа нема, не дека за да си се тешам нешто и да си се оправдувам него не сум таков тип на човек. Налет и матура ако се нервираш за глупости.
Не мора да навлагаме во дискусија кој колку може да даде. Секој е различен . Некој сака сам, некој не дава ич пари , друг дава поголема сума. Секој за себе нека збори. Глупо е да дискутираме за тоа. Ема имаш линк од некои слики од неговата работа ? Инаку јас не очекував ама штиклите и фустанот заедно ми се 3500, за шминка уште разгледувам понуди. Ноктите сама ќе ги правам, за тоа барем ме бива
И јас за матура у си бев на фризер и бев кај Владо на шминкање и нокти става па ме фати 2500 се. И тоа за шминка најскапо 1500 за фризура доста ефтино 400 денари и 600 за нокти. Се ми беше погодено, искрено Јас исто сметам дека не беа џабе дадени парите не се нервирав ич и да доста се шминкам секој ден и мене некој нема ме шминка Ама Ema искрено мисалам дека си можела да разгледаш и други понуди, сепак 4500 е малку многу, си можела за 3000 барем да се средиш цакум пакум и исто професионално. Се мислев и јас за апсолвентска да идам кај овој Владимирка,ама сега се премислувам можам да замислиам колку ми е само шминкања ако се му е 4500 Кај дадар и остали преваранти не давам пари, 21 имам, имам и подбар фат за шминање и добри квалитетни шминки си имам набавено во послениве 2 години, се мислам дали да давам минимум 1000 за шминка. Нокти ако правам ќе прежала 1000че за она кити наил, перверзно добро и се
Владимир доста си ги накачи цените последниве години, незнам кога си правела матура. Како и да е, еве слика најдов Спојлер
Па пред точно 3 години, сега сум апсолвент А кажи ми колку е само шминка ако знаеш, затоа што си имам предобар фризер, кој работи феноменално а не зема многу може 500 максимум да ми земе И не ризикувам со непознати, ма и за безпари нека е!
Океј точно ми требаше зашто сигурно во тие пари не ги смета и трепките. Нема врска, ти поскаувам да те направи како што сакаш и да си се свијаш нормално
Хипстер сподели го со нас твојот предобар фризер. Уште не знам ништо во врска со фризурата и шминката
Душица Андреј Миске ти е многу добар фризер. Има работено кај Дадар, таму им правел фризури на нашите познати,а сега си има свое студио. Joy се вика, карши универзална. Он прави фризури, а Небојша Пешевски шминка. А и девојката што прави ноктар е од кај Дадар
Дали има некоја искуство со шминка кај Арменд (Aрт фешн)? Oбично ја шминка Tамара за спотови и некои останати манекенски фацки... Mене ми изгледа дека е прилично добар, со мала доза ексцентричност. Баш ме интересираат цените и квалитетот на неговата работа, ако знае некој... Спојлер
Трендафилче, екстра е човекот, го бидува ептен, ама е изгор шта да ти причам, мислам 9000 ми побара за свадба, шминка и фризура , и тоа преку другар што соработува чат пат со него, е сега не знам дали ценава е за сите, или само за другар ми беше И за работата, најчесто коментарот е дека не можеле да ги препознаат тие што ги средува Позитивно или негативно, во зависност од тоа кој како се доживува
Има ли некој искуство со козметичкото и фризерското студио "Сандра"?(има во капиштец, кај зелен пазар и во аеродром) Дали некој се има шминкано таму, и дали прават убави фризури?