Devojki fala vi na site sto mi ja predlozivte Zorica Nikolova.Moram da ja pofalam,devojkata me sminkase sabajle za svadba i na zeskoto sminkata ne mi mrdna ))
https://instagram.com/zoricanikolovart?igshid=YmMyMTA2M2Y= Poveli Zaboraviv da dopisam, me sminkase za nevesta kade sto so cestitki i guskanja i ostanati raboti se ostana nedopreno i na mesto ))
Здраво девојки, дали до сега некоја до сега правела фризура и шминка во студио s3beauty во Чаир? И дали сте задоволни?
Здраво женски, за брзо ќе се сликам за апсолвентска, па ако можи да ми предложите некоја шминкерка во Центар?
За свадба сакам да се шминкам за кај блиска роднина, треба стварно убаво да изгледам. Предлог од каде сте задоволни?
Девојки, денес понеделнички ми тргна некако баксузно со барање шминкерки за неделава што иде. Дајте предложете ми некоја било која, стварно нервно ќе се осакатам, цел ден се изнапишував ПС. Не мора да е некоја позната, може и некоја маалска што зима по 800-1300 ден. што не шиба пудра како тие од Чаир .
Lasamrah , девојката преубаво шминка и користи квалитетни производи, почнувајки од крема за лице што ја става како подлога па се до фиксатор за шминка на крај. Топла препорака
Фала ви девојки. Закажав веќе на друго место, следни прилики би одела таму каде посочивте пошто и онака сум во тој шминкерски свет нова, сигурно ќе испадне ситуација да треба да закажувам на тие места.
Здраво ми треба шминка за недела на свадба сум, ама многу ретко одам на шминка и воопшто не сум во тек со местава. Прво дали воопшто во недела работи нешто? Инаку би сакала нешто поприродно (според ова што читам пола ми отпаднаа ) и по можност во Тафталиџе и околината. Фала!
Женски здраво, ми треба некоја препорака од вас за шминка и фризура за апсолвентка во Скопје по можност цените да се пристапни.