На инстаграм во хајлајтс има продукти кои што ги користи можеш да видиш. Вака од око што видов мислам дека квалитетна е
Дали ќе може да ми кажете искуства за фран,имам мрсна кожа на лицето и флеки од акни а ми треба шминка за целодневна свадба.
Може да ми кажете искуство од кај Косич за шминка и фризура и колку е цената? За шминка мислам е 2000 ама за фризура не знам колку зема
На инста можеш да и пишеш, прељубезна е и мислам зависи од фризурата. Шминка и е 2500 јас имам закажано за 8 блиски свадби кај нејзе годинава. Слободно пиши и
Сестра ми се шминкаше, се океј и фризура и шминка али бетон онака фасада баш значи премногу пудра. За мене тоа е премногу. Али ете не и мрдна цел ден. Мислам дека и на сликите се познава дека многу става.
Кај Нергеш јас се имам правено скоро, убаво работи .. Пак не би отишла само заради тоа што не бев како што сакав на најбитниот настан. 1800 зема за шминка и фризура
Јас се шминкам често кај неа. Фина е и задоволна сум, ме има шминкано за родендени и прослави и неколку саати ми издржа шминката, за свадби или за подолгу не знам. Исто и јас секогаш одам без идеи само и покажувам што ќе носам и ме нема утнато. Инаку сликите ги средува пред да ги објави ама не е некоја разлика од во живо.
Predlog shminka i frizura vo vlae,vo blizina.... iskustvo samo da ne smibka mn jako kako sminkerkive po cair.