tp.professionalmakeup pobaraj na instagram. Imam i pogore pisano, nekolku pati se imam kaj nejze sminkano, prezadovolna sum nisto ne mrda, koristni kvalitetna kozmetika bukvalno od podloga do fiksator.
Здраво, да ми предложите девојче што шминка по нормални цени до кај 1000ден во Скопје, Карпош/Влае/Капиштец?
@twoB https://instagram.com/todorovskamakeup?igshid=YmMyMTA2M2Y= Se imam sminkano kaj devojcevo, super e i se I e higienski, 1500 I e sminka
Zdravo da ve zamolam za predlozi shminka + frizura vo okolinata na Aerodrom? Da ne se preskapi sekako, vi blagodaram
Некоја девојка што не била невеста, а се шминкала за блиска свадба кај Шурбевски да сподели искуство како е задоволна?
Здраво Се шминкал некој кај Мона во Лептокарија? Ја гледам на инста фино работи ми изгледа и цена дали знае некој?
Девојки ај ве молам за предлог за кој шминер вреди од Виница за Скопје да се дојде за невестинска шминка и флизура ? Значи да си ја знае навистина работата со контури да работи да корегира значи да е стварно профи