Iskreno sekogas sum imala ubava linija tus od nejze, mozebi taka na slikite izgleda.. Neznam.Od pudri sephora i revlon mi ima stavano.
Катастрофа. Се имам правено за свадба (не невеста), неквалитетна шминка, до вечерта скроз ми се стопи мислам на лицево и се растече, ми се познаваа линии од пудрата, како гипс да ставаат а сенката бетер. Лично не сум задоволна. Се излажав од сликите што ги ставаат ама фотошоп страшен
Грешка да не си за кај Шурбевски. Јас кога прашував за невестинска ми кажа од 6-8000 пакет шминка и фризура.
Neznam kaj da idam.. a bas zakazav striktno kaj nejze da me pravi komplet so frizura Deka ima i kaj vrabotenite nejzini da te sminkaat
Па искрено и јас само лоши коментари имам слушнато, и апла се гледа дека многу фотошоп користи.. али која не од шминкеркиве. Јас кај Косиќ ке се шминкам за невеста. Исто и Дина ти ја препорачувам преубаво шминкаат и двете и не мрда шминката.
Koja Dina? Kako e potpisana? Kaj kosich okej e ubavo raboti samo shto jas sakam malce po napadno da mi bide sminkata
Dl.art Дина Латиф. Ти одлучуваш како сакаш, ќе си кажеш како сакаш. Не значи ако не си видела слики од нападна шминка дека не шминка така, и има такви слики на инста ставено.
Ако и кажеш на Косич да те нашминка како она сака тогаш ќе добиеш нападна шминка со бои Од кај неа секогаш сум испаднала со специфична шминка затоа што и дозволувам да си игра со боите. Ако побараш нежна шминка тогаш тоа и ќе добиеш.