Штом сакаш понападна шминка дефинитивно ти ја препорачувам Косич. Јас се имам шминкано кај неа, конкретно појака шминка сакав, нема некој што не ми ја пофали шминката
Decki, nekoj za sminka reon vlae, hrom ako moze da mi preporacate. Pritoa ne sakam napadna shminka, pudri 4987 sloja, konturi neznam si kakvi, svetki i zmaevi vo boja ... Inaku prezadovolna sum od viki vlahovic, devojkata e navistina fenomenalna. Kaj nejze se pravev za svadbata. Sega e na porodilno.
Kaj kosich sminka i frizura 4000den.. pa i ne se isplati tolku za taa cena Nekoe iskustvo so xhejlan? Ili s3beaty?
Здраво, треба да одам на свадба кај блиски пријатели и би сакала шминка што не е ниту пренападна ниту премногу обична и невидлива. Ми се допаѓа како шминка една српска шминкерка па би сакала нешто во тој стил https://instagram.com/makeupslavicailic?igshid=YmMyMTA2M2Y= Се мислев измеѓу Сим Салтирова, Makeup_Xheljan, Fatlume. Кого би ми предложиле? Не мора да е некој од трите, јас немам многу искуство освен со Шурбевски кој не ми се допаѓа како ме шминка.
Dali znaete cena od sim saltirova za sminka? I kade raboti kosa dali ima nekoj da sredi i cena vkupna?
Za godini unazad znam deka bil dobar samo neznam kako e sega Inace fala ti mnogu A nekoj iskustvo so Fran ili so The beauty agency by Najdovsky?
@Madam S @Meddy На темата има одговори, некој пишувал дека е 1500 без трепки, 1800 со трепки, додека други пишувале дека е околу 2000-2500 денари. Па најверојатно е во тој ранг.
Јас бев вчера. Шминка и фризура 5000. Не очекував толку. Шминката ок, ама за фризура не препорачувам.