Јас последно се шминкав и ставав гел на нокти кај една Натали (Битола). Има инстаграм потпишана е Makeup__nathalie и искрено сум презадоволна. Не знаев ни јас како сакам да бидам нашминкана ама таа си знаеше каква шминка ќе одговара на моето лице иии бев импресиорана. А и чупето си е фино и можиш муабет да си прајш како со другарка.
Zdravo, dali znaete sminker sto raboti vo nedela, da e vo blizina na Kisela Voda, AerodroM, Centar, fala? P.S. sminkeri sto rabotat vo nedela a se do 1000ka?
Девојки, како е можно девојките кои прават нокти да наплаќаат од 500 до 1000 денари, а притоа ноктите да траат еден месец, бидат уредно и квалитетно направени со квалитетни гелови, да одвојат 2 часа за истите и да бидат критикувани дека се скапи? Додека за шминка даваме од 1500 до повеќе од 3000 што ја носиме 4 5 часа и за истата да се направи е потребно 40 до 60 мин. и тоа ни е во ред. Дали само јас го делам ова мислење или има и други?
Zdravo devojki, Iskustvo i ceni so ova studio za shminka i frizura za svadba? https://instagram.com/_is_center?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Тек ако ти кажам колку наплаќаат надвор, а истите нокти ги користат, типсови, гелови, ма....едно фарбање корен е 50 евра без фенирање или маска... Пломба на заб претпостави си колку е . Колку сакаш да ти трае пломбата, ден, месец, година, повеќе години? Едноставно пазарот и конкуренцијата дига или спушта цена. Нокти правиш секој месец, но јас не одам на професионален шминкер секој месец. Тек па за пломба, ама сепак пломбата не е најскапа...а стоматологот највеќе учел од сите тројца. Шминкер е курс ноктар такоџе
Здраво девојки, дали може да ми кажете дали сте задоволни од _s3beauty студио во Чаир, каква шминка користат, дали трае цел ден затоа што ми е за свадба ?