Предлог за шминкерка во Скопје за апсолвентска вечер? Да биде впечатливо ама не како торта да сум. И да не ми земе 3-4000 за шминка само
Прекрасно шминка, со квалитетна шминка работи и многу чисто. Шминката не ми мрдна цел ден и цела вечер. Пишете и на профилов , мислам и број има https://www.instagram.com/tp.professionalmakeup/
3000 кај Сим и 6000 кај Даниел. Така мислам беа цениве, освен ако не си им редовно па да ти направат попуст.
Zdravo Da mi predlozite sminkeri i frizerski saloni vo okolinata na Gevgelija i Strumica. Dokolku imate i dobro iskustvo (nevestinski paket sminka i frizura zaedno i so ceni kako e) Predlod i iskustvo so sminkeri sto sminkaat i po drugi gradovi a da se od skopje
Искуство со Фатлуме мејкап ? Гледам по слики многу убаво работи иако се приметува дека користи фотошоп, шминката изгледа добро и не нападно, па би сакала некое мислење од некоја девојка што била
јас сум задоволна, и неколку мои другарки идат таму исто задоволни се. Повеќе пудра знаат да ставаат, па треба да се потенцира тоа доколку не сакаш. Е сега, нема дезинфекција на четки после секој клиент, барем јас не приметив тоа, па доколку не ти пречи тој момент. Меѓутоа цената е пристојна со оглед на сумиве другиве кои ги бараат, а на нас не ни мрднала ни шминката ни фризурата до сега.
Девојки сакам само да кажам дека сум мнооогу задоволна од студио CINE во Сарај. Имаат пакети од 1000,2000,3000 ден