Дај боже да имате лесна бременост и ви посакувам се најубаво и на убавиот гест од вас што сакате да го направете за еден пар да станат родители со ваша помош навистина е преубаво и хумано од ваша страна!
До каде сте со процедурата за Прага и јас сум заинтересирана. Се извинувам но не се снаоѓам најдобро на форумов па ќе ми опростите нова сум!
Тешко некој да се најде овде, ние подигнавме кредит па зравје боже во Прага. За иста цена како и тука имаш 2 трансфера, првиот со свежи јајце клетки, вториот крио.
Систина, кај Лазаревски. Затоа што после негативна бета не те гледаат ни на контрола, не ти кажуваат што понатаму, како да завршиле со тебе. И да сакаш кај нив да продолжиш, сами те бркаат да си одиш со таков однос
Незнам зошто мене ми го пофалија како врвен доктор ама секогаш треба со нова нафеж да ги испраќаат пациентите, јас искрено се мислам да одам во ремедика кај Петановски!
Инаку Лазаревски и е врвен доктор, но не само он општо на врвните кај нас суетата им е до плафон и грешки им се случуваат од елементарни работи што ги превиделе
Јас имам многу познати што не се задоволни од Петановски, но да не навредам некоја членка, секој свое искуство изнесува и најдобро е да те води сопствената иницијатива.
Zdravo, dali moze ako ima nekoja clenka informacija za klinika vo grcija za so donirani jajce kletki...
Јас одам за Прага на 20.08 па се надевам на успех дај боже. Сите да се исчитиме од групава во труднички муабети!
So lesno, ve cekame so ubavi raboti samo i jas praka vo praga pa ke vidime, so lesno i Bas ako moze da pisete kako ste zadovoljni da znaeme... A za koj paket se resivte se mislam i jas❤️
Izvini samo uste da prasam, so sto ke patuvate i za smestaj kako ke bidete, dali vi objasni ja ostatokot dali moze da se zamrznat i koja e cenata ❤️