Со авион одиме и смештах најдовме блиску до клиниката во хотел Карол со Ал инклузив имаш 7 замрзнување на остатокот а ако првиот пат не успее имаш транафер со замрзнати кој е само 800 евра и ништо друго не плаќаш.
Fala ti mila srekno i lesno, ti ja posakuvam celata sreka na ovoj svet da se izraduvas, se slusame za ubavi raboti❤️
Zdravo devojki samo da ve OHRABRAM i da vi kazam deka jas uspeav. Ke uspeete i vie. Pravev beta i pozitivna. VI JA POSAKUVAM OVAA SREKA NA SITE DA SI JA DOCEKATE sto pobrzo. POZZ. ❤️
Cestitki so lesno samo, se cekase ubava vest malku da ne razveseli nekoj ❤️Daj boze kaj site da ni se vraka
Претпоставувам дека не гарантираат колку од нив ке се оплодат и стигнат до бластоциста. Колку време се чекаат за да стигнат?
Не гарантираат, ама јас имав 5 оплодени, 2 ми се замрзнати како ембриони. Со коронава не знам, зависи кога има комисија.
Јас платив 1200е на приватно последниов пат зашто не ми се чекаше ваучер. Ми се оддолжи работава со короната прошлата година и немав веќе трпение. А, немаше пројдено 6 мес од прошлиот трансфер. Испадна дека е трета среќа, 18+5 денес. Пуштам среќа и кај вас.
Zdravo dali moze kontakt od klinika ta za koja kazuva te, jas najdov vo grcija ama nemaat kordinatori na srpski i cenata e 5500 e
Ќе ви пратам инфо во приватна порака па ќе ми кажете како функционираат сега јас од тогаш не сум ги побарала