Дечки, каква е работава, успеа ли уште некој, тука или надвор? Да споделиме успешни приказни за тие што бараат одговори на форумов. Знам јас кога се зачленив тешко доаѓав до одговори. Секако, секој си е приказна за себе, ама може да споделуваме информации за поголем успех. Иначе, јас едвај чекам трето тромесечие, сега сум 24+1. Убав ден, девојчиња.
Zdravo ,Mnogu humano od vas .Jas se obidov so svoi jajce kletki ,no bez uspeh.Sega mi se potrebni donirani jajce kletki i bi bila blagodarna ako bi mi pomognale.BI sakala da iskontaktiram so vas,mojot teleonski broj e 070 966 489. Odnapred vi blagodaram
↑ Jas bi sakala da doniram jajce kletki koj ima potreba slobodno neka me iskontaktira Zdravo ,Mnogu humano od vas .Jas se obidov so svoi jajce kletki ,no bez uspeh.Sega mi se potrebni donirani jajce kletki i bi bila blagodarna ako bi mi pomognale.BI sakala da iskontaktiram so vas,mojot teleonski broj e 070 966 489. Odnapred vi blagodaram
Девојчиња, декември дојде, јас имам уште еден месец, 34+5 денес. Само да видам како сте. Уште малку нова година, се надевам среќна за сите вас.
Zdravo devojki najprvo cestitki do site idni mamicki se nadevam ke ne ima takvi so bebcinja vo pogolem,broj inaku mojata prikazna zavrsi so neuspeh,bev invitro so donor na jajce kletki i mi se razvija 2 embrioncinja pa zavrsija so spontan abortus i sega odnovo pak so novi sili pak ke zapocneme no da prasam dali nekoj bi sakal da donira jajce kletki dokolku ima nekoj neka me kontaktira vo privaten razgovor vi blagodaram
Vaka jas znam deka za donirani 4 jajce kletki od stranskite banki bese 3500 evra ama sega e poskapo a ako se dogovoris so nekoja clenka od forumot ili rodnina,prijatelka moze da bide besplatno a moze da bide i so nekoja simbolicna suma od 500 evra na primer kolki da ne bide bez ic barem zenickata da istera eden ubav odmor ako ne drugo za blagodarnosta ili koj kolku ke si se dogovorat
Zavisi vo koja klinika sekade e razlicno od 3500e do 6000e vo stranstvo ima so 2 i so 4 blistocidi sto garantiraat, a kaj nas se samo jajce kletki
Jas pravev vo pon punkcija mi izvadija 3 jajni kletki 2 te nebile so dobar kvalitet a druga Morame da odime na taa varijanta ce najdam nekoja clenka sto donira nema da bide sekako bez nisto
Stom ti kazale odi na taa varijanta zatoa sto jas pravev 2 invitra so moj jajce kletki i neuspesno, koga otidov vo Solun mi rekoa da ne probuvame veke bidejki ne se so dobar kvalitet da pravam samo so donirani..
Sega za nekoj mesec ke odam za solun, cekav do Sega da se najde donorka soodvetna so moja krvna grupa.
Дечки здраво Нов сум на форумов па да се консултирам или ако некој може да ми каже искуство.... После две неусшешни ин витра што би било најпаметно? Предлог некој за да смениме гинеколог или како пфи постапката со донирани ембриони или јајце клетки... Може и во приватна порака да ми објаасни некојВи благодарам