Zdravo dali ima nekoja clenka koja sto ima praveno procedura ivf so donatorski kletki, aplicirano vo ministerstvo za zdravstvo za donatorski kletki najmnogu me interesira sto se e potrebno i kolku vreme trae procedurata. Moze i vo poraka da mi pishete. Fala odnapred
tawa, procedurata vo fondot e ista kako za standardno ivf, duri i ispituvanjata se isti, samo vo baranjeto se naznacuva deka e so donor jk. I cekanjeto za vaucer e isto. Proveri koi dokumenti kje ti gi pobaraat vo klinikata kade kje pravis ivf, megjutoa pretpostavuvam za site e isto. Baraat procenka od psiholog, i izjava od notar.
Sekogas razlicno. Kako sto znam, sekoj cetvrtok komisijata oducuva po baranjata. Znam slucai koga odgovor dobivale i za 3 nedeli, a i sa 2 meseci. Kako kje se pogodi.
Јас, исто како за Ивф, хормони, Амх ако ти побараат или ако ти е Фсх висок, и све по список. Која е причината за со донор?
Девојчиња златни, моето бебуле направи годинка, среќна до небо. Јас правам 46 следна недела и се надевам и на второ и на трето следнава година. Имаме уште два ембриона замрзнато. Сакав само да ја споделам радоста. Убав ден!
Еве ја болницата од Солун, имам многу позитивно искуство, ако треба повеќе инфо слободно пиши ми! Поздрав и секое добро https://www.newlife-ivf.rs/
Радости Нека е живо и здраво синчето, беше многу упорна во целта, ти посакувам да си дојдеш до второ и до трето детенце, Чекаме убави вести!
Chestitki Zivo,zdravo i golemo da raste sincheto.Gordost i radost samo da e na mama tato Daj boze da si imash i vtoro i treto detence,chekame ubavi vesti da soodelish vo skoro ❤️
Zdravo, ubavo e da se slusne za nekoj sto Ima pozitivno iskustvo po patot na,, makite,, sakam da ve zamolam za poveke informacija za Solun, ne znam od kade da zapocnam moze I vo privatna poraka ako sakate.
Здраво дечки, некој да се спрема за септември? Чекам убави вести од сите вас, дали тука, дали надвор, споделете некое искуство.
Ako ima nekoja clenka so krvna grupa A+ ili 0+ sto I trebat donirani jajni kletki neka me kontaktira vo poraka.
Здраво девојки, не знам дали е уште активна темава, дали би сакала некоја да сподели сега брзо да правела ИВФ со донирани тука кај нас на приватно. Се мислиме дали тука или надвор конкретно Прага (Europa IVF клиниката).Ме интересира како оди процедурата. Фала ви