Жени Вие што имате прочистувач на воздух како сте задоволни?Од кој(марка)?Дали е вистина дека кога ќе излезеш чудно ти било?
Жени Вие што имате прочистувач на воздух како сте задоволни?Од кој(марка)?Дали е вистина дека кога ќе излезеш чудно ти било?
Јас земав xiaomi и сум задоволна. Се осеќа чудно неколку дена од надвор кога ке влезеш внатре. Некако по чист воздух како проветрено. Се прашувам себе си , зошто порано не сум го купила.
Дали го има некој овој прочистувач и дали отстранува ПМ честички ? Во спецификацијата не пишува, пишува само за полен, прашина, влакна од домашни миленици и слично.
Nekoj/a so preporaka za nekoj procistuvac na vozduh,konkretno zagrizen za spori od muvla.Opciite se za ili 20m2 ili za 65m2,cena iskreno nebitna ako e dobar procistuvacot.Po googlanjevo HEPA13 mi deluva kako da e podobra opcija,no sepak slobodno predlozete ili kazete sto koristite i kolku ste zadovolni.
Дали некоја го има овој прочистувач? Дали сте задоволни? Колку често менувате филтер? Дали е лесен за чистење?
Ние го имаме вајда е истиот модел. Го користиме 2 год само кога трае грејна сезона од октомври до мај некаде Мм ја има апликацијата и таму му јавува колку % е искористсн филтерот и дали е за менување. Еве уште не бил потрошен баш пред некое време го прашував. Инаку нема што да се чисти вака посебно, е кога ќе се менува филтерот незнам како оди чистењето, ама вајда не е нешто спектакуларно
https://ananas.mk/proizvod/xiaomi-m...c-na-vozduh-6-rezimi-na-procistuvanje/1004062 На акција е моментално
Фала ти многу. Можеш ли да провериш дали е истиот модел, бидејќи гледам имаат повеќе https://ananas.mk/proizvod/xiaomi-m...c-na-vozduh-6-rezimi-na-procistuvanje/1004062
Освен ова 6 режими на причистување и гласовни команди др се е исто. Тоа режимите не ги ни разбирам што значат.
Не ви треба прочистувач на воздух дома. Се што треба е да луфтирате кога е чисто надвор. Преголеми цени лупаат на ова прочистувачиве, а не се ништо комплицирано. Вентиларот и еден филтер околу него.
Ако е така како што викаш Ќе треба да луфтираме тек во април месец кога е колку толку почист воздухот Воздухов и летно време е загаден не знам како не сфативте Смрди Ова не е воздух, отров Прочистувач на воздух е неопходен дома
Ахаха да луфтираме треба само 2 пати годишно Преголеми цени има бидејќи побарувачката е огромна. Прочистувач е потребен исто како што имате ТВ во секоја соба!
Да, барем кај мене е така. За некој пола саат, саат се одмирисува прженото, печеното. За цигари не знам
Дали има Mi store во Сити мол? Ми треба филтер за прочистувач на воздух,ама немам време за онлајн да го чекам туку да одам да си го купам