https://setec.mk/products/philips-ac0920-10-1 Здраво друштво, дали го има некој овој прочистувач, некое мислење да споделите? Не сме користеле досега, и не знам баш што точно да барам. Пример, дали е важно да е филтерот активен јаглен или не? Фала ви
Здраво дечки, за зимава сакаме да купиме прочистувач на воздух. Бидејќи се грееме на клима читав некаде дека треба да земеме и прочистувач и навлажнувач, би можел ли некој да ми сподели од кои прочистувачи сте задоволни за да разгледаме? И да, што е главната разлика помеѓу прочистувач и прочистувач и навлажнувач. Фала ви
Не е бучен, има неколку режими. На тивките режими едвај се слуша, само на најсилниот звукот е малку појак. Кај мене најчесто е ставен на автоматски, кога ќе почувствува нечист воздух сам се засилува, но тоа трае кратко. За милениче не знам бидејќи немам, но претпоставувам дека е добар.
Јас го имам, не зафаќа воопшто простор. Има опција да го раководиш и од телефон, да го палиш, гасиш, сите опции. Да видиш во моментот дали е загадено и слично. Има повеќе нивоа на јачина. Само најакото ниво знае да биде по “силно” на звук, другите се нечујни. Покажува бои на загаденост (зелено-чисто, жолто- средина, па портокалово и на крај црвено); Погоден е за миленичиња, имало денови кога не сме можеле да излуфтираме низ дома, прееезагадено кога било надвор прочистувачот помагал. Ако се размислуваш да го земеш имаш моја топла препорака
Ти благодарам мноогу за споделеното искуство, ќе почекаме рати без камата во Нептун и ќе го земеме Не се издржува загаденово време
Ние го земавме пред некое време од ананас околу 18к беше, не знам дали е истиов модел, ама уште не ни е распален за да споделам искуство Инаку пријатели го имаат постариот модел, они се задоволни и ни го препорачаа. Имаме и виникс мене и тој ми е ок, само тој има светлосен индикатор, а ксиаомиво покажува и во бројка загаденост, што не ми менува мн мене. Истражи си за филтерот, како се одржува, колку е и на колку време се менува.