Чекори за паметење (A Walk to Remember) [2002] Го голедав синоќе, и можам да кажам дека е многу убав, ме раплаче.
Чекори за паметење (A Walk to Remember) [2002] Еден од моите омилени филмови,прекрасна приказна за животот.....
Чекори за паметење (A Walk to Remember) [2002] Не е чекори туку ПРОШЕТКА А филмот кога и да го гледам ми навираат солзи на очите.... Николас Спаркс и неговиот начин на опишување и раскажување за една љубов е незаменлив.
Чекори за паметење (A Walk to Remember) [2002] ^ И јас мислам дека е прошетка. Го гледав вчера, т.е денес, затоа што заврши во 2 вечерта. Се расплакав 6 пати, а тоа се нема случено уште од Титаник. Ја опиша љубовта во нејзината вистинска смисла и како таа може да го смени човека. Прошеткава е навистина за памтење и никогаш нема да ја заборавам. :')
Чекори за паметење (A Walk to Remember) [2002] Мхм, сменете го насловот Инаку интересен филм, има некои сцени кои мн ми се свигаат, но не е филм кој не може да ми се здосади
Еден од омилените Знам дека е малку нереален, но сепак носи преубава, тажна приказна за животот, љубовта, посветеноста...
Криво ми е што првин го изгледав филмот, а после ја прочитав книгата. За друг пат ќе си знам Инаку добар филм, романтичен, но сепак тажен кој ме натера да плачам и додека го гледав филмот и додека ја читав и книгата.
Го имам гледано фимчево неколку пати и секогаш ме расплакува а иначе книгата сакам да ја прочитам но неможам да ја најдам
Филмот како филм е убав.Ама премногу бајковит и нереален. Вакво нешто не се случува во реалноста.Таква љубов,па и во тинејџерските години нема.Инаку ми се допадна онаа сцената кога настапуваа заедно.И Џејми беше убаво средена таму,каква што беше во филмот не ми се допаѓаше.Премногу невина фаца.Шејн Вест е преубав,тука нема збор.
Многу убав филм. Еден од ретките романтични филмови кои сум ги гледала, но многу ми се допадна. Единствена причина зошто не би го гледала повторно е зошто многу ме тера на плачење, а тоа е нешто што ми е иритантно кај филмовите. Иако содржината е навистина преубава
Книгата за жал ја немам читано, ама филмов го имам изгледано. Ме расплака, ја често си плачам на филмчиња, ама тоа не е и толку битно. Викате бил нереален, патетичен, ај кажете ми еден филм кој што е потполно реален? Епа таков не постои. Ова е приказна за вистинска љубов, и како љубовта може да биде присутна околу нас. Нашата љубов е како ветар, не можеш да ја видиш, но можеш да ја почувствуваш. Најубава реченица.
Прекрасен филм Не гледам често романтични, ама овој вредеше да се погледне. Не сакам филмови со тажен крај, ама за овај правам исклучок.. и те тера да пуштиш некоја солза.
Го гледав филмов не знам очекував нешто повеќе па се разочарав не знам зошто дали дека не го сватив многу убаво не знам не велам дека неее е убаав ама сум гледала и многу подобри
Филмот го имам гледано многу пати,но никојпат неможам да се воздржам да не плачам.Филмов како и сите други што се базирани на книга на Хиколас Спаркс е прекрасен. 10/10
Го имам гледано повеќе пати, го обожавам........ Landon: Our love is like the wind... I can't see it, but I sure can feel it......... Landon: Jamie... I love you. [long pause] Landon: Now would be the time to say something. Jamie: I told you not to fall in love with me.
Книгата ја немам читано но затоа филмот го имам гледано неколку пати.Прв пат кога го гледав многу плачев.Омилен ми е
Филмот е мноогу убав и на крајот си плачев .Го имам гледано повеќе пати.Ми се допаѓа и кога некој ќе ме праша за филм тој му го препорачувам.
Ме трогна крајот. Навистина ова е еден филм кој потешко се заборава и колку пати и да го гледам, никогаш нема да ми се здосади!