прашање до тие што биле на солариум-каде сте биле,колку пати, колку ве чинело и колку сте задоволни?од Скопје сум инаку
ja sum najmnogu zadovolna od sikret-- 1.200 den--- 40 minuti lani letoto bese tolku sega neznam kako e ama treba da e isto,odprilika na site mega sun solariumi e priblizno isto cenata,paket ti e poevtino
izvini ne ti odgovoriv kolku pati bev.2 PAKETI ZEMAV VO 2 MESECI I BEV TOP ISONCANA!Ama zavisi do pigmentot na kozata moze ke ti treba i pomalku jas bev so drugarka mi isto kako mene e dosta bela ama ona so 1 paket dobi boja priblizno slicna kako mojata.pozz se nadevam deka ti pomognav
Minatoto leto imav koristeno losion za samopotemnuvanje od oriflame i po nekolku mackanja mi se pojavija kako fleki na kozta.... izgledase kako da ne su se banala so meseci.. stvarno loso izgleda
Dali nekoj znae da mi kaze nekoe kozmeticko studio vo kapistec ili vo Taftalidze kade sto ima solarium!!! ve molam
PER LEI Kaj katolicka ako moze da se narece kapistec,ali karsi beverli e taka da blisku ti.Potocno kaj katolicka crkva kaj kam market po uliceto...pozz
bev na teningot i devojki mn. ubava boja mi ispadna - kako cokolado prvpat sum tolku crna. mene mi se dopadna. prvo koga se vrativ od kozmetickiot salon bev sarena, no so prviot tus mi padna nepotrebnata boja i se bese ok. navistina ok izgledam, samo edna mana nekako cudno mi mirisase bojata na pocetokot, no sea eve 4 den ne mirisa veke.
nemojte be toa da go upotrebuvate, ne e ubavo za kozata. da, i jas sakam potemen ten i stvarno im zaviduvam za crnkinjite ) stetno e i sonceto, ama sepak poubavo e prirodno odkolku vestacki
Кај мене во населба има козметички салон што од лани го практикува тоа прскање, гарантираат целосна покриеност и бронзена боја, наводно материите биле природни и не биле штетни за телото. Цената мислам дека е 800-1000 ден. ама девојки - знам дека со сигурност не трае повеќе од две недели. Си прашав кога последен пат бев на депилација и повеќе од 15 дена не стои бојата. Инаку, се соблекуваш ко од мајка родена, и те прскаат, за 10-15 мин . е сосема суво и тоа е тоа.
Мене ми одговара во Ново Лисиче..ке можешда ми го напишеш името на салонот и каде поточно се наога?!Однапред фала.