СЕ вика ла Белеца и се наоѓа во црвените згради после верото што е раскрсницата кога идеш накај ново лисиче.. има едни лулашки тука одма пред салонот
Сегa дури го видов прашањето. и јас бев во истиот козметички салон. се беше исто како што кажа девојката пред мене. мене ми се допаѓаше тенот што го добив, ама навистина после 12 дена го нема.
Девојки пазете да не претерате само со ова, една моја другарка за матура беше правена со вакво, и многу лошо изгледаше... Мислам ЕПТЕН, многу беше црна и неприродна... Иначе такви спрејови за самопотемнување сама си имам користено, го имав на Нивеа, и ок беше.
pozz feminki. jas nema koristeno ni prskanje vo kozmeticki salon, nitu sprejovi i losioni za samopotemnuvanje . Sakam da mi pomognete vo izborot bidejki sakam koa ke odam na ekskurzija da imam boja da ne bidam bela ko duh , samo da nema posledici kako fleki i sl.:\ [mod-kirilica:26j7l39o][/mod-kirilica:26j7l39o]
Мене ова ич не ми е убаво. Луѓето излегуваат портокалови, а не потемнети. Стварно не знам зошто толкав хит е...
ednostavno nekoj ne e zadovolen od svojot ten vo taa grupa spagjam i jas [mod-kirilica:2xzrr627][/mod-kirilica:2xzrr627]
Луѓе ова ви се вика сончев спреј...Го има кај сите поголеми козметички салони..Бев последен пат во Силуете си напраив ..после две недели со почесто миење бојата паѓа..топ ми е ако ми треба тен набрзина за некој настан..И без несакани последици (како што може да има од солариумите).
Lugje, a kade mozham da najdam sprej za potemnuvanje, znachi sprej a ne losioni... Bash denes barav po parfimeriive, ali mi vikaat samo losioni imale...
ОФ ОВДЕ НИКОЈ НЕ ПИШУВАА А МОЖЕ БРОЈ ОД НЕКОЈ СК САЛОН КАДЕ СШТО ИМА ВАКВИ СПРЕЈОВИ ЗА ПОТЕМНУВАЊЕ ИЛИ НЕГДЕ ЦЕНТАР ДА ИМА...НЕ МОРА СК..СТРУМИЦА..ШТИП??????????/ ПЛС ХЕЛП ЗА ИДНАТА ДЕВЕРУША
Дали знаете каде има вакви салони, да оставите број? И ако имате по можност за Охрид, ако не Скопје е во ред.
За матура се прскав исто во Ново Лисиче во Ла Белеца, таму идам и на депилација, прекрасни се, али јас сум бела сиренце и кога се испрскав првиот ден ништо, сабајле станувам црна, се исплашив дури не бев навинката да се гледам толку црна, рацете ми беа потемни особено околу прстите за разлика од телото и лицето, па со сунѓер се триев, се туширав на секои 2 мин да ми падне бојата.. Со малку плачки.. На крај убаво искочи, и после 10дена бојата постепено ми падна. Искрено, не би ставила пак. НИКОГАШ!
mozhe nekoj da mi gi kazhe brojchinjata od salonite kade shto ima vakvo prskanje.. mistik tening.. kolku cini tocno ..i kolku najmnogu moze da trae bojata? Mi trebaat informacii pobrzo )
Izvini, prv pat citam detalni raboti za prskanjeto, porano imav slusnato i videno ne ne znaev sto i kako odi taa rabota, a dali prskanjeto za potemen ten moze da se upotrebuva i na lice, a dokolku da dali e stetno?
Аха, добро, фала Значи ќе пробам за овој викенд да одам, ама уште ми е многу страв да не излезам шарена или портокалова
^ Летово една другарка пред да оди на одмор се прскаше. Бидејќи не смее да оди на солариум,а е бела ко сиренце,за да не изгори од сонцето се реши на таков чекор. Искрено кога ја видов не ми се допаѓаше бојата воопшто. Излгедаше вештачки, и и маваше на портокалова боја. Бојата не беше рамномерно испрскана, околу дланките беше многу потемна. А за лицето боље да не зборам. По неколку дена од кога и падна малку бојата изгледаше фино. Ако сакате да се прскате гарантирам дека првите неколку дена нема да излезете ни до продавница.
Хахаха добро што го кажа тоа. Иначе и јас сум бела, па си викам нема ни да ми се познава хаха, а ме плаши тоа што викаш дека нијансата оди накај портокалова.