Значи обожавам прстени.Посебно оние со големите додатоци на нив. Јас најчесто од Accesorize купувам или кога одам некаде на патување обавезно купувам.
Mi kazveja dek niz Skopje mozam da najdam od ovie momentalno najmodernive prsteni ali jas nemav prilika da odam i se snajdof nesto kupiv prsteni od Ohrid,Bitola,Praga i Viena( ne znam kolku ke imate prilika da odite vo Praga i Viena ama sepak sakav da posocam) a ko ovie prstenive so sin kamen imase babami od na vremeto od turcija i mi go dade za mene. aa isto taka znam deka vo posledno vreme nogu se baret prsteni so buf eve ke vi kazam kaj mozete da najdite imat vo Bitola vo Dolniot Pazar na tezgite , a vo Skopje imat na Bitpazar drugarka mi mi kaza tamu biole po 50 den ta si ima preubav kupeno a jas zedov od Bitola <3. ako sakate i za nekoj drugi prsteni da prasate informacii kaj mozite da najdete slobodno prasajte imam skorood site sega so se najmoderni se pomacif ali gi najdof <3 !!
Mi kazveja dek niz Skopje mozam da najdam od ovie momentalno najmodernive prsteni ali jas nemav prilika da odam i se snajdof nesto kupiv prsteni od Ohrid,Bitola,Praga i Viena( ne znam kolku ke imate prilika da odite vo praga i viena ama sepak sakav da posocam) a ko ovie prstenive so sin kamen imase babami od na vremeto od turcija i mi go dade za mene. aa isto taka znam deka vo posledno vreme nogu se baret prsteni so buf eve ke vi kazam kaj mozete da najdite imat vo Bitola vo Dolniot Pazar na tezgite , a vo Skopje imat na Bitpazar drugarka mi mi kaza tamu bile po 50 den ta si ima preubav kupeno a jas zedov od Bitola(150 den.) <3. Ako sakate i za nekoj drugi prsteni da prasate informacii kaj mozite da najdete slobodno prasajte imam skoro od site sega so se najmoderni se pomacif ali gi najdof <3 !!