Психијатриска болница

Discussion in 'Општи дискусии' started by Snowflake97, Mar 22, 2021.

1. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Па ако е специјалист психијатар, значи бил специјализант веќе неколку години на исто одделение.
    Одма после факултет не можеш да бидеш психијатар

Snowflake92 likes this.
  2. DaFina2

DaFina2 Истакнат член

Ме немаше подолго за да ви одговорам и за да ви се заблагодарам за советите.
    Се што можев направив за татко ми во два дома го однесов и ми го враќаа дека бил агресивен, продолжуваше со агресијата и дома, највеќе мајка ми страдаше поред него јас одев секој ден кај нив по два пати
    молев за да го земе некоја установа барем на една недела за да одмориме јас и мајка ми но за жал никој не ни помогна. Геријатрија немало место и пред татко ми имало еден куп што биле на список, и нормално секој ден драми и викав и брза помош и полиција и во Бардовци и таму не го примија. Дома го чувавме и ден по ден се полошо беше и стигнавме до пелени и до одбивање вода и храна , вода му дававме со газа … прекина и со зборење и на крај почина .
    Претешка болест за болниот и за тие околу него а во нашата држава за жал нема медто за такви случаи …
    Поминав мислам за 1 година премногу ако можам со довети да ви помогнам на тие што имаат проблеми слободно нека ми пишат.

Snowflake97 and awkey like this.
  3. awkey

awkey Истакнат член

Прими сочувство, нека почива во мир

DaFina2 likes this.