Да докторката е стручна за семејна психологија. Мене многу ми помогна. Највеќе ми се допадна што не гледа на саат. Колку имаш да си кажеш и исплаче и изнавикаш те остава.
Супер, многу е битно да имаш чувство дека некој сака да те ислуша и да те разбере, а не само да гледа да помине сесијата. Јас искрено и не би отишла кај секого, мислам дека е доста деликатна работа и колку корист толку и штета може да направи несоодветен третман. Мило ми е ако успеала ти да помогне.
Еве и јас да си кажам за мене. Термин на Психијатар - апчиња за смирување ( чао толку) Термин на Психолог - апчиња за смирување ( чао толку) Имам хормонален дисбаланс секојдневно пијам терапија прилично голема, дополнителни апчиња за смирување Не фала. Сосема случајно на ФБ споделено за Оли психолошко едукативни центар, се јавив и прво што ја прашав психотерапевтот дали дава апчиња за смирување, ми кажа НЕ. Од тогаш со психотерапевтот еднаш во неделата се гледаме и разговараме, открив доста работи што сум мислела дека не се битни уствари многу се влијателни на мене. Женава ( терапевтот) ми е срцка бар за мене, задоволна сум. Според мене добро би било од првата консултација со ивф доктор да се започне и со психолошка терапија.