Steela,honey, a od koi fakulteti bea povikani? Dali primer bea samo so bezbednost, ili imase i od praven, ekonomski...
Имало многу кандидати и повеќе отколку на првото тестирање. Имало и со факултет и среднисти, кои не знам.
скоро со сите факултети беа повикани а дали ќе има уште не знам ,знам дека на лекарски треба да се иде сега
Исто така и јас бев на лекарски преглед , ни рекоа дека ке напраиле безбедносни проверки и после ке не известат! А дали на вас ви побараа сликички и трансакциска сметка??
Ни мене не ми побараа но добив информации дека на некои и барале слики и трансакциска сметка од банка. На нив пшто и барале тие ке бидаат примени не знам колку е точно !! Даа бев повикана во интервју исто така и лекарски преглед сека чекам да ме побараат по што ке вршеле безбедносни проверки! А дали некој од вас е повикан после лекарскиот преглед!!
Девојки здраво Сакам да ве прашам дали се вработивте во мвр бидејки читам дека сте конкурирале за инспектор во 2018 година. Дали имате некоја информација кога ќе има следен оглас за работа во мвр?