Дебелеат ако се во маснотија и со сол, а инаку спаѓаат во здрави грицки ама кој да ги јаде само така како сунѓерчиња без вкус
Јас обожавам обични пуканки со малку сол, али имам пробано и онакви за во микробранова ама не ми се допаднаа многу.
Леле прееска бев во кино и таму пуканките ми се допаѓаат ептен мислам дека повкусни никаде немам јадено. Инаку многу си ги обожувам
пуканкииииииииииииииииииииииииииииииииииииии обожавамм гии сакам да јадам со пуканки без сол ии да гледам филмче
Јадам пуканик убави се повеке ги сакам солените ама мн ме нервира од лушпите кога ке ми се закачи некоа помегу забите и цел ден не можам да го извадам
Сакам пуканки, али правењево ми е како да се тепам со боди билдер, по цели денови собирам пуканки од по доле. Кога ке почнат да врнат пуканки, знајте дека фејри прави пуканки Абе права борба они летаат ја ги поклопувам со капак, и и викам на мајка ми, мамо од денес ти ми правиш пуканки или купуваме микро-бранова
Обожавам пуканки солени, тие ми се најубави.. кај мене секој ден се прават пуканки! Едноставно многу добро одат во комбинација со некој филм, натпревар или онака на муабет со другарки. Не да се фалам ама ептен убави ги правам
можеби го имам ва кажано не се секавам ама ајде .... во хартиена кеса се ставаат сол и тие топчињата за пуканки..пченка де...и се витка кесето горе нели колку да се затвори..но никако не со ластиче шица или нешто друго ...се става во микробранова и се гледа како пукаат...е сега ако не е убаво затворено кесето можеби ке се напраии микрото во пуканки останатите топчижа на дното што остануваат може пак да ти ставите во микроо...... е така сега...ве сакам <3
Девојчики, може да чкртнете рецепт за пуканките со путер? Ми се јадат такви, т.е. сакам да ги пробам. Прегеска јадев такви најобични, солени и ми текна нешто смотано - типично за мене. КаТо мала, пуканките кои имаа топченце горе, еве ваквите ги викав Штрумфети. Ми личеа на Штрумфета и ми беа омилени. Постојано ги ловев Штрумфетиве, а знаев и да си потплачнам ако некој не дај боже ми ја украде таквата пуканка. Будало дете.