Имам апарат ама не ми се свиѓа. Суви се ептен. Ставив масло и го с*ебав, работи ама не може целосно да се исчисти. Не го користам више. У микро ги правам. Од тенџере се најубави ама ги уништив тенџерињата од порано со нив
На мене во микро не ми пукаат сите. На колку ги ставаш? Јас на 5 минути. Убаво се испукани, ама остануваат цели зрна.
Врати ги назад. Јас најпрво ќесата ја ставам на 2:50 мин на 800 вати, 90% се испукани. Неиспуканите зрна ги враќам во ќесето, го завиткувам колку можам и враќам уште само 1 мин. Исклучиво само солен правам.
Фала ти. Одлучив само солени да пукам. Во Мк најчесто пукав со путер. Децава такви ги сакаат. Ама на мене не ми се допаѓа тоа што микробрановата не мириса убаво после тоа.
Ааа да, имаат палмина маст еден тон. Јас порано имав едно пластично садче од Џамбо, се ставаа само зрна и во микро се пукаа. И океј беа. Ама одамна го нема садчето веќе.
Маж ми сакаше да купиме, ама откако му кажав како се прават, се премисли. Не дека се лоши, ама некако суви ми се. А масло внатре не се става. Другаркава кога и да ставеше масло во чинијата, тоа паѓаше надолу. Во тенџере си ставам масло и сол по желба. Многу се повкусни.
Да, апарат за пуканки Изгледа вака некако Се става масло на почеток, за да испукаат. Може не се како тие од плоштад и утре да ги јадеш да бидат меки и совршени, ама е најдобро домашно решение.
Пукаат без масло, од топлина само, ја си ја уништив со масло.. На моево микро има програма пуканки, и ставаш колку грама е кесето.. 100пример и за 3 мин ги пука сите Вај д веј, лајф хек.. Во хартиена кеса, може од леб, ставаш обични пуканки завиткуваш цврсто и ставиш у микро, ја ставав и сол и путер Одамна неам правено вакви, во старото микро правев