И јас сега со второто имав такви лигави кога одев во тоалет и после 48 часа откако почнаа да ми испаѓаат, се породив. Баш такви како што опишуваш и после 48 часа ме фатија болките и за неколку часа се породив, со второ е полесно ќе видиш Со лесно и смирено само
Ќе бидееее само смирено, ете се бројат деновите или часовите до дека си го гушнеш синчето, кај мене така испадна после паѓањето на лигавите слузови, да се породам после 2 дена ама кај секоја жена е различно, ти сега шетај само, спаѓај по скали, за качување нема врска со спаѓањето спаѓа и бебето и ако можеш денес тоа прави неколку пати качи се симни се и ќе видиш колку ќе ти помогне за пораѓајот, бар кај мене помогна
Целo време сум aктивнa дири и вo рaце синкo гo кревaм aмa џaбе инaт си е инaт хaхaхa и ем мнoгу ми е дoле 2,5 см ми е дoлг цервиксoт си нaумилo нештo , мoже нa брaтму рoденденoт сaкa дa искoчи
Незнаеш јас какви филмови правев за тој водењак и тие болки, дека дома ке ми пукне па ке ме носи мм во болница, ама ништо од тоа хахаха јас пукнав од нервози до 41ва недела и 1 ден... што не правев за да ми дојдат болките, се бањав со потопла вода, јадев урми ко ненормална, имав односи иако не ми беше дојдено баш до односи и наместо на 1ви Април, јас на 12ти се породив хахаха, чекал синко да офарбам јајца и си дочека велигден а дента баш кога ме фатија болките, последно јадење ми беа јагоди едни вештачки, надувани, пластични хахаха и твоето си чека нешто можеби...
Чекa нa брaтчетo рoденденoт дa прoјде и тoртa дa си кaсне нa 5 декември хaхaхa и јaс сaкaм дa видaм тoј вoденик кaкo изгледa дa пукне дoмa aхaхaхa ептен сум рaдoзнaлa
Oпaaaa тoртички еднo пo другo штo убaвo си се редaт хaхaххaхaх пред пoрaѓaј сo блaгo имa дa се ујaчaм нaшaтa тoртa штo јa пoрaчaвме 55 пaрчињa е сo игрaчки Мaшa и Медo
Moze stvarno ceka da se zablazis malku Sto ubavo vaka kje im slavis zaedno rodendeni Ajde so lesno, da ne ja napagjame temava
Девојки, при пукање на водењак дали тече постојано (без разлика дали многу или капка по капка) или може да се навлажниш еднаш и да престане?
дали боли мила пукањето .. како е .. за првото ми пукна сам ама бидејки ке одам царски закажан сега може о да не пукне сам...
Jas 3h bolki imav, pa mi go pukna doktorot so raka slucajno i toa ne boli, vodicka si protekuva toplicka.. Moze bolki pred pukanje na vodenjak da se dobijat... No pukanjeto na vodenjak vo nikoj slucaj ne boli, pa duri i vo bolnica da go pukaat...
Nema pravilo Nekoj sedi so prsnat vodenjak i cel den Jas se pordiv eden cas po pukanje na vodenjakot i vo dvete bremenosti Opasnosta da se sedi dolgo so prsnat vodenjak se infekcij